15/16 Son 32 1. Maç | Fenerbahçe 2-0 Lokomotiv Moskova | M.S | 16 Şubat | TRT 1

Feneri sevmiyorum eyvallahta abartmanın da anlamı yok şu maçta.Fener havada karada tur atlar.Biz bile eleriz bunları.Lokomotife karşı iyi oynamak bir ölçü değil çünkü bazı arkadaşların dediği gibi bizim ligdeki konyaspor seviyesinde bir takım.Forvetleri yok adamların :D ne haldeler sen düşün

Konyaspor'a Mersin'e nasıl oynadık ligde gördük r'daş.Eler miyiz bence Lazio'yu bile eleriz ama ben oynanan futboldan bahsediyorum zaten.

Yalnız tek ben mi farkettim bilmiyorum ama bizim ligde futbol olarak genel kalite artışı var. Anadolu takımları baya güçlendi eskisine bakarak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şimdi öyle mi bilmiyorumda yabanci siniri böyle kalirsa güçlenir lig.

Ne boş bir forvet bu koskoca lokomotiv utanmıyormu diyecemde demiyorum bizim 9 numara bulut

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

topalın aldıgı yıllık

2012-2013 sezonu için garanti ücret 2.000.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro;

2013-2014 sezonu için garanti ücret 2.050.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro,

2014-2015 sezonu için garanti ücret 2.050.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro;

2015-2016 sezonu için garanti ücret 2.050.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro;

Ne topali ya saçmalamayin.
Gökhan alves
Topal i busquets ettiniz

ben şahsen bizden sonra her ne kadar arada avrupa olsa da fenere gitmiş eski gs oyuncularının donmesine karşıyım

Biz istesek bize gelirdi renktaş Melo var diye almamıştık.

Hem efendi adam ters bir konuşması olmadı.

Sözleşmesi de biterken değerlendirmek lazım.

Fernandes in amacı nani ye çalım atmak galiba akşama takılacak kesin

Ikinci yariya etkili baslayamadi Fener. Lok gol atabilirse simdi atar gibi.

Konyaspor'a Mersin'e nasıl oynadık ligde gördük r'daş.Eler miyiz bence Lazio'yu bile eleriz ama ben oynanan futboldan bahsediyorum zaten.

Konyaya mersine bişey oynamaman normal bu puan farkından sonra büyük takım oyuncusu salar ligi dedik daha önce.Psikolojik eşik vardı puan farkında o eşiği aştıktan sonra oyuncunun umrunda olmaz artık maçlar ama avrupada bir umut bir gazla oynayabilirler.İkisini birbirine karıştırma.Şu lokomotifi havada karada elerdik emin olabilirsin

Denisov = Olcan

Ne topali ya saçmalamayin.
Gökhan alves
Topal i busquets ettiniz

Topal farklı Leo.

Gökhan gibi 30 tane sağ bek bulursun.

Ön liberolar pahalı.

4-3-3 için ideal adam.

Konyaya mersine bişey oynamaman normal bu puan farkından sonra büyük takım oyuncusu salar ligi dedik daha önce.Psikolojik eşik vardı puan farkında o eşiği aştıktan sonra oyuncunun umrunda olmaz artık maçlar ama avrupada bir umut bir gazla oynayabilirler.İkisini birbirine karıştırma.Şu lokomotifi havada karada elerdik emin olabilirsin

Elemek ayrı ben Lazio'yu da eleriz diyorum.Bence puan farkından ziyade hocayla da alakalı,ilk geldiğinde puan farkı düşükken de böyle oynuyorduk değişen hiçbir şey yok.Mesela ikinci yarıda 10 dakika geçti ilk yarıdaki gibi değil Fener bütünlük anlamında.Yine takım savunmaları iyi ama hücum anlamında düştüler oyundan.Avrupa'da farklı oynuyoruz olayı bence son 2 yıldır bitti ayrıca.

Fener fizik olarak moscowdan iyi ama adamlar 2 aydır maç yapmıyor unutmayalım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topal farklı Leo.

Gökhan gibi 30 tane sağ bek bulursun.

Ön liberolar pahalı.

4-3-3 için ideal adam.
Tek Defansif orta saha dönemi bitti artık. Iyi liberolar hep oyunu çift yönlü oynayabiliyor.
Bak en basidinden mbia melo kondogbia yaya toure pogba hepsi iki taraftada oynuyor topal offensif anlamda tam bir sığır

Son iki haftadir bi özel turnuvada oynuyor Lok. Moskau (üc mac yaptilar); ama yinede tabi resmi maclar farkli oluyor.

Gümbür gümbür geliyor fener :D

Geri
Üst Alt