15/16 Son 32 1. Maç | Fenerbahçe 2-0 Lokomotiv Moskova | M.S | 16 Şubat | TRT 1

Fener iyi yolda ilerliyor malesef.

ya renktaş rakip takım 4 aydır maç yapmıyor... 1 maçla göklere çıkarmayın şu takımı... Şu Moskovayı bizim eskişehirspor bile yener yemın ederim... o kadar kötüler... 2 pas yapmaktan acizler... şikeciler o kadar ballı ki , bal akıyor resmen

Geçen buradaki uA üyelerine niye hep aynı tezahüratları yapıyorsunuz diye çıkıştım oda bana çok biliyorsan gel sen yap dedi...

İşte böyle tipler var tribünlerde. Galatasaray değil , uAspor'u tutuyorlar...

Bizdeki taraftarlar cidden bitmiş...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ya renktaş rakip takım 4 aydır maç yapmıyor... 1 maçla göklere çıkarmayın şu takımı... Şu Moskovayı bizim eskişehirspor bile yener yemın ederim... o kadar kötüler... 2 pas yapmaktan acizler... şikeciler o kadar ballı ki , bal akıyor resmen
Ama biz yenemeyiz iste sorun da orada :D

Hiyarlar sanki Real Madridi maglup etmisler gibi davraniyorlar anasini satayim

Insan bu kadar rezil olmaz be

lokomotif moskova son lig macini 4 aralik'ta oynamis. son resmi maclari ise 10 aralik'ta oynanan iskenderbey maci.

adamlar 10 haftadir mac yapmiyor arkadas el insaf ya bir zahmet yensinler.

az önce gördük, kalecinin bile ayakta duracak hali yok. konsantrasyonlari düsük, fizik olarak cok gerideler.

Bizim Forum 1 maçla göklere çıkarmaya bayılıyorlar... rakıp takım 2-3 aydır maç yapmamış... yensınler bır zahmet...

bu Lok kalecisi olmasa Lok 5 tane yerdi

ali sami yeni bende çok çok özlüyorum hem ruh olarak hemde atmosfer olarak mükemmel bir stadtı.. bu komünist tipi .oktan stada bir türlü ısınamıyorum.

Lokomotiv aynen bizim gibi. Muslera kurtarırsa rezil olmuyoruz....

Sent from my iPhone using Tapatalk

ikinci mac icin yinede sansi var Moskova nin ama cok kötüydüler bugün

Geri
Üst Alt