Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim tribünler utanıyordur umarım şu maçı izliyorlarsa...
Takımın kötü olabilir ama bu derece boş bırakmak rezilliktir. Adamlar bu yüzden evlerinde kaybetmiyor doğru düzgün...
Bizim pamuklarda anca Kral diye bağırır
Sent from my iPhone using Tapatalk
Finale gelmeden önce sevılla , vıllareal gıbı takımların oldugunu unutmayalım
7enerbahçe tarihinin en büyüg başarısı sevillayı eleyerek elde etmiştir.
kuş kokusu alıyorum
attın oltayı bekle kuşları =)Kupa bu sene fenerin.
Ben de kus boku kokusu aliyorum.. Simdi ne olacak ümüt?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
demekki baya tecrübelisin kuş b.ku konusunda
Az kus öldürmedim, kus gördügüm zaman bokunu cikarana kadar öldürürüm, ona göre.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Her bir işleri çakma zaten bu şikecilerin şaşırmadımHahahah Hırsızlıkta Çığır Açmışlar
![]()
Şikeciler mi çok iyiydi yoksa Lokomotiv mi çok kötü takım bilemedim lakin bir gerçek var ki şiir gibi top oynadı şikecilerin takımı. Lokomotiv takımını veya Rusya ligini takip eden bir renkdaş varsa açıklık getirsin. Teknik kalite olarak zaten lokomotiv'de bir şey yok ve şikecilerin çok gerisindeydiler ama fizik açıdan da ezildiler resmen. Bir rus takımından bu kadar kötü mücadele örneği göstermesini beklemiyordum.
Her şeyi geçtim bu Lokomotiv bize çıksaymış keşkeEn azından rezil olmadan elenir köyümüze dönerdik.
görecez bakalım![]()
bu adam ve mehmet tokat kust olabilirLokomotiv 3 yer demiştim ama 5 atacakları maçta beceriksizlikleri yüzünden 2'de kaldılar.
Lokomotif aynı Galatasaray, kağnı gibi takım. Fener deplasmanda da yener.
bu adam ve mehmet tokat kust olabilir
emin yalcin kesin de
mehmetten emin degilim
BeylerLokomotiv 3 yer demiştim ama 5 atacakları maçta beceriksizlikleri yüzünden 2'de kaldılar.
Lokomotif aynı Galatasaray, kağnı gibi takım. Fener deplasmanda da yener.