15/16 Son 32 1. Maç | Fenerbahçe 2-0 Lokomotiv Moskova | M.S | 16 Şubat | TRT 1

Bizim tribünler utanıyordur umarım şu maçı izliyorlarsa...

Takımın kötü olabilir ama bu derece boş bırakmak rezilliktir. Adamlar bu yüzden evlerinde kaybetmiyor doğru düzgün...

Bizim pamuklarda anca Kral diye bağırır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abicim iki mesajını gördüm bugün.Birinde fb bu gökhan gönülü nereden bulmuş mesajındı.2. mesajında bizim taraftar kral diye bağırır.Sen futbolu takibe yeni mi başladın? Her stada gelen taraftar senin gibi cahil mi? Burak yılmaz daha iki üç hafta evvel taraftar tarafından saçma sapan yuhalandı.Takım bu sebepten oyundan düştü.Az daha sivasspora puan verecektik.Bunlardan haberin var mı? Muhtemelen yok. Çünkü stadın burak yılmaz diye bağırdıgını iddia ediyorsun.

Forumda açılan gs taraftarı bitti tarzı konular var ya.Aha işte bu tip çocukların stada gitmesinden dolayı oluyor bunlar.Sosyal medya bu garipleri gazlıyor.Bu gariplerde takıma anlamadan zarar veriyorlar.Her başlık altında yazmaktan bıktım.Galatasaray malesef topçusuyla yönetimiyle cahil taraftarıyla iflas etmiş durumda.

Haftasonu trabzonla maç var.Çok isterim gidip takımımı destekleyeyim benim gibi insanlarda sadece takımı desteklesin ama malesef gidilmiyor.Oraya gideceğim ua cimbombomum benim çekecek.Doğu tribün türk oyuncuları yuhayalacak.Güney tribün 20 yaşında ispanyol çocugun top ayağına gelince ıslıklayacak.Stad şu alıntı yaptıgım eleman tarzı gariplerle dolu olacak

7enerbahçe tarihinin en büyüg başarısı sevillayı eleyerek elde etmiştir.
CbW2birWEAQD6KH.jpg

Lokomotiv 3 yer demiştim ama 5 atacakları maçta beceriksizlikleri yüzünden 2'de kaldılar.
Lokomotif aynı Galatasaray, kağnı gibi takım. Fener deplasmanda da yener.

Şikeciler mi çok iyiydi yoksa Lokomotiv mi çok kötü takım bilemedim lakin bir gerçek var ki şiir gibi top oynadı şikecilerin takımı. Lokomotiv takımını veya Rusya ligini takip eden bir renkdaş varsa açıklık getirsin. Teknik kalite olarak zaten lokomotiv'de bir şey yok ve şikecilerin çok gerisindeydiler ama fizik açıdan da ezildiler resmen. Bir rus takımından bu kadar kötü mücadele örneği göstermesini beklemiyordum.

Her şeyi geçtim bu Lokomotiv bize çıksaymış keşke :red: En azından rezil olmadan elenir köyümüze dönerdik.

Şikeciler mi çok iyiydi yoksa Lokomotiv mi çok kötü takım bilemedim lakin bir gerçek var ki şiir gibi top oynadı şikecilerin takımı. Lokomotiv takımını veya Rusya ligini takip eden bir renkdaş varsa açıklık getirsin. Teknik kalite olarak zaten lokomotiv'de bir şey yok ve şikecilerin çok gerisindeydiler ama fizik açıdan da ezildiler resmen. Bir rus takımından bu kadar kötü mücadele örneği göstermesini beklemiyordum.

Her şeyi geçtim bu Lokomotiv bize çıksaymış keşke :red: En azından rezil olmadan elenir köyümüze dönerdik.

Renktaş açıklayayım ; Lokomotiv Moskova en son maçını 10 Aralıkta oynadı... Yani Rus Ligi biteli 2,5 ay oluyor... Mart ayında tekrar başlayacak... rakip takım tam 3 aydır maç yapmıyor diyeyim sen anla ;) şikeciler çok ballı gercekten

Geri
Üst Alt