15/16 Son 32 1. Maç | Fenerbahçe 2-0 Lokomotiv Moskova | M.S | 16 Şubat | TRT 1

mehmet tokatin almanci oldugunu unutmusum demekki kust degil

fakat ebabil 1 kustur emin yalcin da kust-tur

çok ballı bunlar renktaş çoooookkk.. fenerdeki bal bizde olsaydı Şampıyonlar ligini çoktan almıştık :D
CL'yi alabilmek için baldan çok daha fazlası gerekiyor hocam yok öyle bir dünya :) Kusura bakma ama antudaki şizofrenler de her başarımızda aynı cümleyi kuruyor :D Bal konusunda özellikle bu sene konuşmaya hakkımız yok diye düşünüyorum. CL gruplarında Benfica yerine Barcelona, Atletico Madrid yerine PSG gelebilirdi ve toplamda -28 gol averaj ile avrupaya veda edebilirdik :) O yüzden bence bu sene biz de bal konusunu hiç açmasak daha iyi :D

R'taş istersen başka mesajlarımı okuda öyle gel diklen.

Adam ol gel öyle konuş benimle. Cahil mahil nediyorsun lan sen?

O fener ile yaptığım 2 yorumun arkasındayım. Birisinde gg iyi bir bek dedim , ikincisinde taraftarımız pamuk gibi dedim. Eğer bu dediklerimizin aksini düşünüyorsan o senin kişisel görüşün ama bir çok renktaş hak verecektir...

ADAM OL SONRA GEL ADAM GİBİ KONUŞ BENİMLE..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim taraftarin pamuk gibi olduguna katiliyorum. fenerbahce ve besiktasin taraftarlari takimlarina cok daha sadik. Bizde basarida stadi birak kahvede oturacak yer bulamazsin basarisizlikta 52.000 kisilik statta 5000 kisiye oynarsin. Isteyen beni kus ilan edebilir gercekler ortada.

ne zaman fenerbahce kazansa senı burada göruyorum... tesadüf olamaz bunlar.. normal günlerde senı hiç görmuyorum burada... seninde gercek yüzün çıkar ortaya yarın birgün
Yavaş salla lan.Modlar Fener maçlari konularına attığım mesajları çıkarsinlar hele kaç mesajım var bakalım.
İftiraci herif.

Ergin ataman dusmani olan birinin fenerli olma ihtimali daha yuksek bence

Bizim taraftarin pamuk gibi olduguna katiliyorum. fenerbahce ve besiktasin taraftarlari takimlarina cok daha sadik. Bizde basarida stadi birak kahvede oturacak yer bulamazsin basarisizlikta 52.000 kisilik statta 5000 kisiye oynarsin. Isteyen beni kus ilan edebilir gercekler ortada.

Biraz abarttın ama ana fikire katılıyorum. Koca stad bomboş aga. Eskiden Ali Samiyen'de en kötü maçlarda bile doluydu. Bu mu taraftarlık?

Tamam hepimiz yapılan işlerden hoşnut değiliz ama Türkiye'nin en büyük camiasının bu derece yalnız bırakılması şımarıklıktan başka bir şey değildir...

Yurt dışında yaşadığım için gidemiyorum ama inan İstanbul'da yaşasaydım Arena'daki tüm maçlara giderdim herhalde. Gerçekten çok üzüyor bu durum...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fenerbahçe'nin yine ve yeniden UEFA kupasını kazanma şenlikleri başlamıştır. Vatana, millete hayırlı olsun.

Artı, Fenerbahçe bu kupayı tesadüfen ve şans eseri değil bileğinin hakkı ile kazanacaktır. (!) Duyduk, duymadık demeyin.

Geri
Üst Alt