15/16 Son 32 1. Maç | Fenerbahçe 2-0 Lokomotiv Moskova | M.S | 16 Şubat | TRT 1

Fenerbahçe'nin yine ve yeniden UEFA kupasını kazanma şenlikleri başlamıştır. Vatana, millete hayırlı olsun.

Artı, Fenerbahçe bu kupayı tesadüfen ve şans eseri değil bileğinin hakkı ile kazanacaktır. (!) Duyduk, duymadık demeyin.

hep öyle olur zaten renktaş :) 3 aydır maç yapmayan takımı yendiler kutlama yapıyorlar şuanda :) Şunların karşısına dortmund falan çıksa keşke

Fenerbahçe'nin yine ve yeniden UEFA kupasını kazanma şenlikleri başlamıştır. Vatana, millete hayırlı olsun.

Artı, Fenerbahçe bu kupayı tesadüfen ve şans eseri değil bileğinin hakkı ile kazanacaktır. (!) Duyduk, duymadık demeyin.
Bu senin dediğin şey bildiğin kıyamet alameti kardeşim :asd22: Bu gerçekleştiği gün komple abdestleri yenilemek sureti ile büyük tufana ivedilikle hazırlanmak gerekir :D

KEMAL_SUNAL_YUMRUGA_CARPAN_ADAM.gif

fbyi yalayıp duruyorsunuz bu millet de size fbli der

bu milletin değerleriyle oynamayın

Bu senin dediğin şey bildiğin kıyamet alameti kardeşim :asd22: Bu gerçekleştiği gün komple abdestleri yenilemek sureti ile büyük tufana ivedilikle hazırlanmak gerekir :D

Bende İsrafil'in Sur'a iki defa üfleyeceği zaman diliminin bu olduğuna inanıyorum.

Katalanlar bile bu kadar övülmüyor bu forumda Refik :D
fb diyince hemen övgüler başlıyor bazı almancı ve fbliler tarafından

burdan gsc forumdaki almancı mehmet tokat ve kuş emin yalçına sesleniyorum

eyy kuştlar

siz yürüyen merdivene ters bindiniz

ama bu milleti bindiremezsiniz

bizden fbyi övmemizi beklemeyin

nah alırsınız uefa kupası

öbür tur çakarlar

fener yendi millet burada birbirini yiyiyor ne insanlar var.. koymuşum fenerine bize ne fenerden ne yapalım yendilerse.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

fb diyince hemen övgüler başlıyor bazı almancı ve fbliler tarafından

burdan gsc forumdaki almancı mehmet tokat ve kuş emin yalçına sesleniyorum

eyy kuştlar

siz yürüyen merdivene ters bindiniz

ama bu milleti bindiremezsiniz

bizden fbyi övmemizi beklemeyin

nah alırsınız uefa kupası

öbür tur çakarlar

helal :D

R'taş istersen başka mesajlarımı okuda öyle gel diklen.

Adam ol gel öyle konuş benimle. Cahil mahil nediyorsun lan sen?

O fener ile yaptığım 2 yorumun arkasındayım. Birisinde gg iyi bir bek dedim , ikincisinde taraftarımız pamuk gibi dedim. Eğer bu dediklerimizin aksini düşünüyorsan o senin kişisel görüşün ama bir çok renktaş hak verecektir...

ADAM OL SONRA GEL ADAM GİBİ KONUŞ BENİMLE..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayır anlamadığım,r'daş diye başlamışsın sonra hakaret etmişsin. :D

Geri
Üst Alt