Ümit Çatar
Cezalı
- 8 Temmuz 2015
- 8.691
- 0
- 311
Oww kavga var alalim yerimizi
yok ne kavgası ben kolay kolay kavga etmem... konuşuyoruz sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oww kavga var alalim yerimizi
Fenerbahçe'nin yine ve yeniden UEFA kupasını kazanma şenlikleri başlamıştır. Vatana, millete hayırlı olsun.
Artı, Fenerbahçe bu kupayı tesadüfen ve şans eseri değil bileğinin hakkı ile kazanacaktır. (!) Duyduk, duymadık demeyin.
Bu senin dediğin şey bildiğin kıyamet alameti kardeşim :asd22: Bu gerçekleştiği gün komple abdestleri yenilemek sureti ile büyük tufana ivedilikle hazırlanmak gerekirFenerbahçe'nin yine ve yeniden UEFA kupasını kazanma şenlikleri başlamıştır. Vatana, millete hayırlı olsun.
Artı, Fenerbahçe bu kupayı tesadüfen ve şans eseri değil bileğinin hakkı ile kazanacaktır. (!) Duyduk, duymadık demeyin.
Fenerbahçe'nin yine ve yeniden UEFA kupasını kazanma şenlikleri başlamıştır. Vatana, millete hayırlı olsun.
Bu senin dediğin şey bildiğin kıyamet alameti kardeşim :asd22: Bu gerçekleştiği gün komple abdestleri yenilemek sureti ile büyük tufana ivedilikle hazırlanmak gerekir![]()
fbyi yalayıp duruyorsunuz bu millet de size fbli der
bu milletin değerleriyle oynamayın
ben 7/24 buradayım hergün burdayım henüz normal günlerde görmedim seni gördüklerime mi inanayım ? sana mı ?
bu adam ve mehmet tokat kust olabilir
emin yalcin kesin de
mehmetten emin degilim
Herkes agir issiz degil.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
fb diyince hemen övgüler başlıyor bazı almancı ve fbliler tarafındanKatalanlar bile bu kadar övülmüyor bu forumda Refik![]()
fb diyince hemen övgüler başlıyor bazı almancı ve fbliler tarafından
burdan gsc forumdaki almancı mehmet tokat ve kuş emin yalçına sesleniyorum
eyy kuştlar
siz yürüyen merdivene ters bindiniz
ama bu milleti bindiremezsiniz
bizden fbyi övmemizi beklemeyin
nah alırsınız uefa kupası
öbür tur çakarlar
R'taş istersen başka mesajlarımı okuda öyle gel diklen.
Adam ol gel öyle konuş benimle. Cahil mahil nediyorsun lan sen?
O fener ile yaptığım 2 yorumun arkasındayım. Birisinde gg iyi bir bek dedim , ikincisinde taraftarımız pamuk gibi dedim. Eğer bu dediklerimizin aksini düşünüyorsan o senin kişisel görüşün ama bir çok renktaş hak verecektir...
ADAM OL SONRA GEL ADAM GİBİ KONUŞ BENİMLE..
Sent from my iPhone using Tapatalk
fener yendi millet burada birbirini yiyiyor ne insanlar var.. koymuşum fenerine bize ne fenerden ne yapalım yendilerse.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
konu fener değil renktaş.. konu forumdaki kuşlar
Hayır anlamadığım,r'daş diye başlamışsın sonra hakaret etmişsin.![]()