Selçuk İnan: ''Kendi sahamızda, avantajlı bir maça çıkacağız. İnşallah kazanan taraf oluruz. Maça çok iyi konsantre olduk."
Selçuk İnan: "UEFA Kupası'nı kazanmış bir takımın oyuncusu olmak gurur verici. Umarım bu kupayı tekrar Türkiye'ye getirebiliriz."
Mustafa Denizli: "Her maç bir fırsat. Son maçımız iyi değildi ama bu maç için asla bir veri değil."
Mustafa Denizli: "Zor bir takımla oynuyoruz ama Galatasaray'ın da ne kadar büyük olduğunu biliyoruz, yaşıyoruz, yaşatıyoruz."
Mustafa Denizli: "Artık dışarıdan takviye yapma imkanımız yok. İçimizden çözmeye çalışacağız. Boşluklara içimizden alternatif üreteceğiz."
Selçuk İnan: "Taraftarlarımız bizi sonuna kadar desteklesinler, inşallah biz de taraftarlarımızı mahcup etmeyeceğiz."
Selçuk İnan: "200. maçıma çıkıyorum. İnşallah daha nice maçlar oynarız."
Selçuk İnan: "Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Ama netice ne olursa olsun avantaj yakalamak istiyoruz."
Selçuk İnan: "Arkadaşlarımla birlikte çok iyi konsantre olduk. Ne olursa olsun, avantajlı bir skor alacağımıza inanıyoruz."
Selçuk İnan: "Burak kardeşimdi. Kendi tercihiydi. Gitmek istedi. Bize çok katkısı oldu ancak Burak yokken de ben burada başarılı oldum."
Selçuk İnan: "Yaşımız 30'u geçti, artık bunları idrak edebilecek yaştayız. Bu transferin, sahadaki duruşumu etkilemesi söz konusu olamaz."
Selçuk İnan: "Lig de istediğimiz sırada değiliz ancak yarın ki bir çıkış maçıdır. İki kupada da iddialıyız."
Selçuk İnan: "Gerekli konsantrasyon takımda fazlasıyla mevcut. Hepimiz yarınki maçın önemini biliyoruz."
Selçuk İnan: "Hemen hemen her röportajım da söyledim. Taraftarımıza ihtiyacımız var. Başarılarımızda onların payı çok büyük."
Selçuk İnan: "Taraftarlardan isteğim yarın 90 dakika bizi desteklemeleri. Arkamızda olmaları."
Selçuk İnan: "Sneijder ile frikik tartışması yaşandı bitti. Belki de olmaması lazımdı. Ancak yaşandı bitti. Kafamıza takacak değiliz."
Selçuk İnan: "Büyük bir camiayı temsil ettiğimizi biliyoruz. Bence büyük bir konu değil bu. Geçti gitti."
Mustafa Denizli: "Selçuk'un 200. maçını kutlayayım öncelikle."
Mustafa Denizli: "Maçın bizim adına ne denli önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Zorlu takımla oynayacağız."
Mustafa Denizli: "Yarın; düşündüğümüz, istediğimiz Galatasaray'ı izletmek bizim birinci amacımız olacaktır."
Mustafa Denizli: "Bu tür maçların anahtarları, kodları vardır. Ben elimde bulunan kadronun nasıl kullanılmasını gerektiğini düşünüyorum."
Mustafa Denizli: "Bazen eksikleriniz olur, bunları elinizdeki oyuncularla, alternatiflerle kapatmanız gerekmektedir."
Mustafa Denizli: "Bu tür maçlarda mesaj verilmesine ihtiyaç duyulmayan tek taraftar grubu Galatasaray taraftarıdır."
Mustafa Denizli: "Biz, G.Saray'ın ne yapması gerektiğini biliyoruz. Taraftarımız ise, takımımızın ne yapması gerektiğini hepimizden iyi biliyor."
Mustafa Denizli: "Hedefleri hep büyük olan bir camiayız. Galatasaray'ın hedefi, var olduğu bütün kulvarlarda en ileriye gidebilmektir."
Mustafa Denizli: "Bazen aksilikler olabilir. Ligde istediğimiz yerde olmadığımızı biliyoruz. Ancak hedefimizden asla vazgeçmeyiz."
Mustafa Denizli: "Bu maçların anahtarı kazanmaktır. Öncelikle bunu gerçekleştirmeye çalışacağız ancak tabi ki 2 ayaklı olduğunu biliyoruz."
Mustafa Denizli: "Gol yemezsek daha da avantajlı konuma geçeriz."
Mustafa Denizli: "Bu camiada göreve başladığımdan beri hiçbir zaman istifa gibi bir düşüncem olmadı."
Mustafa Denizli: "Zaman zaman koşullar, sizin müdahalelerinizi imkansız kılabilir. Elimizden geldiğince az hata yapmaya çalışıyoruz."
Mustafa Denizli: "Biz Galatasaray için her şeyimizi ortaya koyuyoruz. Her şeyi yapmaya çalışırken bazen düşündüklerinizi tam olarak yapamıyorsunuz."
Mustafa Denizli: "Burası Galatasaray. Galatasaray'ın ne olduğunu nasıl dönüşüm yaşayacağını hep birlikte göreceğiz"