15/16 Son 32 1.Maç | Galatasaray 1-1 Lazio | MS | 18 Şubat | Tivibu

Bu Carole sana ne etti ey budamaci Denizli?

Ilaclarini mi sakladi, yemegine göz mü dikti, ne etti bu kara oglan sana? Nedir bu adam ile alip veremedigin.

Ulan 1 kişi de 11'i sormuyor Denizli'ye.Hadi 11'i sormadınız bari Umud'u,Balta'yı falan sorun.

Denizli gene kadroyu elestirmis,nasil kullanacagim bilmiyorum falan demis.

Gorende cok les bir kadro var sanacak.
Baltayi sol bek Semihi stoper Umutu forvet olarak oynatan adam diyor bunu.

Selçuk İnan: ''Kendi sahamızda, avantajlı bir maça çıkacağız. İnşallah kazanan taraf oluruz. Maça çok iyi konsantre olduk."
Selçuk İnan: "UEFA Kupası'nı kazanmış bir takımın oyuncusu olmak gurur verici. Umarım bu kupayı tekrar Türkiye'ye getirebiliriz."
Mustafa Denizli: "Her maç bir fırsat. Son maçımız iyi değildi ama bu maç için asla bir veri değil."
Mustafa Denizli: "Zor bir takımla oynuyoruz ama Galatasaray'ın da ne kadar büyük olduğunu biliyoruz, yaşıyoruz, yaşatıyoruz."
Mustafa Denizli: "Artık dışarıdan takviye yapma imkanımız yok. İçimizden çözmeye çalışacağız. Boşluklara içimizden alternatif üreteceğiz."
Selçuk İnan: "Taraftarlarımız bizi sonuna kadar desteklesinler, inşallah biz de taraftarlarımızı mahcup etmeyeceğiz."
Selçuk İnan: "200. maçıma çıkıyorum. İnşallah daha nice maçlar oynarız."
Selçuk İnan: "Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Ama netice ne olursa olsun avantaj yakalamak istiyoruz."
Selçuk İnan: "Arkadaşlarımla birlikte çok iyi konsantre olduk. Ne olursa olsun, avantajlı bir skor alacağımıza inanıyoruz."
Selçuk İnan: "Burak kardeşimdi. Kendi tercihiydi. Gitmek istedi. Bize çok katkısı oldu ancak Burak yokken de ben burada başarılı oldum."
Selçuk İnan: "Yaşımız 30'u geçti, artık bunları idrak edebilecek yaştayız. Bu transferin, sahadaki duruşumu etkilemesi söz konusu olamaz."
Selçuk İnan: "Lig de istediğimiz sırada değiliz ancak yarın ki bir çıkış maçıdır. İki kupada da iddialıyız."
Selçuk İnan: "Gerekli konsantrasyon takımda fazlasıyla mevcut. Hepimiz yarınki maçın önemini biliyoruz."
Selçuk İnan: "Hemen hemen her röportajım da söyledim. Taraftarımıza ihtiyacımız var. Başarılarımızda onların payı çok büyük."
Selçuk İnan: "Taraftarlardan isteğim yarın 90 dakika bizi desteklemeleri. Arkamızda olmaları."
Selçuk İnan: "Sneijder ile frikik tartışması yaşandı bitti. Belki de olmaması lazımdı. Ancak yaşandı bitti. Kafamıza takacak değiliz."
Selçuk İnan: "Büyük bir camiayı temsil ettiğimizi biliyoruz. Bence büyük bir konu değil bu. Geçti gitti."
Mustafa Denizli: "Selçuk'un 200. maçını kutlayayım öncelikle."
Mustafa Denizli: "Maçın bizim adına ne denli önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Zorlu takımla oynayacağız."
Mustafa Denizli: "Yarın; düşündüğümüz, istediğimiz Galatasaray'ı izletmek bizim birinci amacımız olacaktır."
Mustafa Denizli: "Bu tür maçların anahtarları, kodları vardır. Ben elimde bulunan kadronun nasıl kullanılmasını gerektiğini düşünüyorum."
Mustafa Denizli: "Bazen eksikleriniz olur, bunları elinizdeki oyuncularla, alternatiflerle kapatmanız gerekmektedir."
Mustafa Denizli: "Bu tür maçlarda mesaj verilmesine ihtiyaç duyulmayan tek taraftar grubu Galatasaray taraftarıdır."
Mustafa Denizli: "Biz, G.Saray'ın ne yapması gerektiğini biliyoruz. Taraftarımız ise, takımımızın ne yapması gerektiğini hepimizden iyi biliyor."
Mustafa Denizli: "Hedefleri hep büyük olan bir camiayız. Galatasaray'ın hedefi, var olduğu bütün kulvarlarda en ileriye gidebilmektir."
Mustafa Denizli: "Bazen aksilikler olabilir. Ligde istediğimiz yerde olmadığımızı biliyoruz. Ancak hedefimizden asla vazgeçmeyiz."
Mustafa Denizli: "Bu maçların anahtarı kazanmaktır. Öncelikle bunu gerçekleştirmeye çalışacağız ancak tabi ki 2 ayaklı olduğunu biliyoruz."
Mustafa Denizli: "Gol yemezsek daha da avantajlı konuma geçeriz."
Mustafa Denizli: "Bu camiada göreve başladığımdan beri hiçbir zaman istifa gibi bir düşüncem olmadı."
Mustafa Denizli: "Zaman zaman koşullar, sizin müdahalelerinizi imkansız kılabilir. Elimizden geldiğince az hata yapmaya çalışıyoruz."
Mustafa Denizli: "Biz Galatasaray için her şeyimizi ortaya koyuyoruz. Her şeyi yapmaya çalışırken bazen düşündüklerinizi tam olarak yapamıyorsunuz."
Mustafa Denizli: "Burası Galatasaray. Galatasaray'ın ne olduğunu nasıl dönüşüm yaşayacağını hep birlikte göreceğiz"

Muhtemel 11:

Muslera
Sabri Denayer Chedjou Hakan
Donk Selcuk
Olcan Sneijder Podolski
Umut

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu resim cok eski degil ama. besiktas taki hali yukardaki resim.

Cok cok öncesinde yani fb dönemine ait resim de asagida...

1347973-28953350-640-360.jpg

O değilde yaşına göre çok daha yaşlı mı gösteriyor yoksa bana mı öyle geldi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

beyler maça gitmeyecek olan kombineli renkdashlar varmı?

Cesare Prandelli: ”Lazio’nun tur şansının kesinlikle daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Lazio teknik açıdan daha güçlü bir takım. Daha kaliteli, her zaman daha iyiyi yapabilecek oyuncuları var. Eğer Lazio, Lazio gibi oynarsa turu geçecektir. Takımdaki Avrupa turnuvalarında tecrübesi olan oyunculara ve özellikle Wesley Sneijder’e dikkat etmeleri gerektiğini düşünüyorum.”

Stefano Pioli: "Burak gidişi önemli değil, aynı özelliklerde Umut Bulut gibi bir oyuncusu var Galatasaray'ın."

Korkunç bir patlama sesi geldi şuan Ankara da inş önemli bir şey yoktur Allahım

Adminler forumda yine problem mi var?

Bir kaç konu harici geri kalanına giremiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt