15/16 Son 32 1.Maç | Galatasaray 1-1 Lazio | MS | 18 Şubat | Tivibu

Umutlu olmak için bir sebep yok ki ,haftalardır denizli konuşuyor,yok pres çalıştırdı bilmem ne ortada 1 adım ileri yok hep geriye.. Futbolcular ayrı hikaye hepsi kendi kıcının havasında.Ayrıca üstüne üstlük bu futbolcu ekibiyle sen lazio ya baskı yapmaya falan kalkarsan senin o müthiş defans dörtlünü candreva-felipe anderson kevgire çevirir yemin ediyorum.Gaitan'ı hatırlayın ya adam tek başına azıcık kabiliyeti olsa arenada da benfica kazanacaktı ..
Yani umutlanmak istiyorum ama yok abi bu gidişat belli ,oyuncular maç seçerse de onların yatacak yeri yok

Podolski​
Sneijder​
Olcan Selcuk Donk Yasin
Carole Chedjou Hakan Sabri
Muslera​

Böyle Cikartir Denizli

Umut mümkünse son 10 dk. kala girsin bir maça da inanarak başlayalım be

Biz bu kupayi en babalari varken aldik abi sevmisim avrupa ligini. Turkiye kupasindan bir tik ote benim icin.

Maca gelirsek maci lazio kazanir.

Umut mümkünse son 10 dk. kala girsin bir maça da inanarak başlayalım be

Hiç girmesin 10 dk kala girerse gene maçı veririz.Onun yerine illa biri girecekse son 10 dk volkan palayı alsın.Açıkcası bu maç umut ve semihi görmek istemiyorum.Adamlar canlı bomba girdiği ilk dakika takımı yakma ihtimalleri büyük.

Sinan'in sakatlanmasi cok ama cok kötü oldu gercekten.

Takıma zerre güvenmiyorum, tek ümidim Sneijder. Şapkadan tavşan çıkarması gerekecek. Ulan şu iğrenç sezonda bir güzel şey olsa da Lazio'yu eleyebilsek.

Z
images
milan-%C4%B1-k%C3%BC%C3%A7%C3%BCmsemeyelim_124860.jpg
nerden nereye...

Son düzenleme:
Muslera

Sabri-Chedjou-Denayer-Hakan

Selçuk-Donk

Yasin-Sneijder-Olcan

Podolski

Yüksek ihtimal böyle oynayacağız . Candrevayi Balta, Andersonu Sabri tutacak. Allahım fark yemeyelim.​

Hakan'ın sol bek oynaması kadar büyük bir taktiksel hata olamaz şu maçta.

Dolayısıyla oynatacaktır.

Yigit survivordan zaten anlamiyon,futboldan da anlamadigin yazdigin kadroyla ortaya cikti

Sol Beke beli dönmeyen balta yi yazmis

Yigit survivordan zaten anlamiyon,futboldan da anlamadigin yazdigin kadroyla ortaya cikti

Sol Beke beli dönmeyen balta yi yazmis

Ya o kadro neyse de gece birisi burada Yasini Donk ile beraber göbege Denayeri de sag kanata koymustu :D

Geri
Üst Alt