15/16 Son 32 1.Maç | Galatasaray 1-1 Lazio | MS | 18 Şubat | Tivibu

S.A. Dostlar...:ayatollah:
Tivi..miz olmadığıma göre maçla aynı saatlere denk gelen fury ile canlı izleyememe furymizi avutucaz patlamış mısırlan.
Sonrada önceden skor öğrenmekten kaçınarak heyecanı özetle yaşamaya çalışcaz napalım...

0 Begeni?

Bizede sifta yapmak duser :077::077::077:

Semih ve Umut yerine adam olmadan oynasak yani 9 kisiyle oynasak bile pek bir fark etmez bence.

En azindan digerleri daha fazla kosmak zorunda kalir, statik oynamaktan vazgeceriz ve bu ikilinin yaptigi sacmasapan islerden de kurtulmus oluruz.

Semih yerine gözüm kapali Koray'i oynatirdim ben, en azindan her dokunusta ucus moduna gecmiyor.

Ben mersin maçını 90 dk izleyenlerdenim.. Umut u izlerken şöyle düşündüm.Kadroda tek tek herkesi saydım.Sanırım Hakan balta hariç kaleci muslera dahil herkes Umut un yerine oynayabilir.Haksız mıyım? İstediğin adamı say mesela Balta hariç.(semihi saymıyorum çünkü en kısa zamanda tamamen futbol hayatının bitmesini temenni ediyorum) Umut bulut yerine gayet iyi oynar.Chedjou iyi pivot olur.Donk aynı şekilde ayağında top tutar.Sneijder ayağında top tutar, duvar olur vs.Yasin öztekin savunma arkası koşular yapar.Ayağında bi nebze top tutar.Carole falan bile oynar.

Ben mersin maçını 90 dk izleyenlerdenim.. Umut u izlerken şöyle düşündüm.Kadroda tek tek herkesi saydım.Sanırım Hakan balta hariç kaleci muslera dahil herkes Umut un yerine oynayabilir.Haksız mıyım? İstediğin adamı say mesela Balta hariç.(semihi saymıyorum çünkü en kısa zamanda tamamen futbol hayatının bitmesini temenni ediyorum) Umut bulut yerine gayet iyi oynar.Chedjou iyi pivot olur.Donk aynı şekilde ayağında top tutar.Sneijder ayağında top tutar, duvar olur vs.Yasin öztekin savunma arkası koşular yapar.Ayağında bi nebze top tutar.Carole falan bile oynar.
Chedjou'nun en uçta Burak ve Umut dan daha etkili olması beni şaşırtmaz açıkçası. Poldi en uçta oynasın sezon sonuna kadar, kanatlarda da artık Yasin ve Olcan'a katlanacağız Hamza hıyarının muhteşem kadro planlaması yüzünden.

Aslında Sinan sakatlanmasaydı en öde onu oynatmalıydık bence.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Dün geceye kadar kazanacağımıza inanmıyordum açıkçası ama şimdi kazanacağımızı düşünüyorum.

Nerden esti bu rüzgâr diye sorarsanız bende bilmiyorum ama duygusallık bastı beni dünkü olaylardan sonra.

Aynı duyguları futbolcuların da yaşayacağını düşünerek sahada daha fazla efor sarf edeceklerini umuyorum. Üzülen bu milleti az da olsa gülmeye tebessüm ettirmeye çalışacaklarına inanıyorum.

Yazdıklarım bazılarına saçma gelebilir ama duygusal bir millet olduğumuzu hepiniz biliyorsunuz bence bunun etkisini göreceğiz akşam pozitif bir yansıma olarak. Umarım stadı doldurur bizim taraftarlar ve takıma destek çıkar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Büyük gün. Umarım kazanırız, güzel bir maç olur.

Keşke Tivibu'da olmasa ya..

Sent from my D6603 using Tapatalk

Muhtemel 11 (Lig TV)

8559820c315b789ac926ac92dcfb5c3a.jpg

Valla spor gazetelerinde kadroda semihi görünce hevesim kaçtı.Semih varsa bu maçı kazanmamız mucize olur.O adam ne zaman oynasa kaybediyoruz.

Sag bek denayer olur b iht

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla spor gazetelerinde kadroda semihi görünce hevesim kaçtı.Semih varsa bu maçı kazanmamız mucize olur.O adam ne zaman oynasa kaybediyoruz.

semihi oynatırsa hocayım diye dolanmasın ortalıkta. yeter lan daha napması lazım bu adamın oynamaması için, her maç sayesinde gol yiyoruz

------------------------------------------Nando------------------------------------
Denayer-------------Chedjou---------------------Koray/Hakan------------Carole
----------------------------------Selcuk-------------Donk------------------------
Yasin-----------------------------------Sneijder---------------------------------Olcan
------------------------------------------Podolski---------------------------------

Sabri sağ bek oynayacağına Denayer oynasın, Semih oynayacağına Koray oynasın. İlerisi için kafasına göre yapsın karışmıyorum.

Geri
Üst Alt