15/16 Son 32 1.Maç | Galatasaray 1-1 Lazio | MS | 18 Şubat | Tivibu

Bu takımın Buraktan sonra en büyük kanseri Selçuk.

5 dakika sadece Selçuk'u izleyin nasıl top oynadığını göreceksiniz.

Eli belinde sahada yürüme,
Sahte koşular,
Duran toplarda adam marke etmeme,
Nerdeyse 0 mücadele,

Bu yeteneksiz heriften en kısa sürede kurtulmamız lazım

Lanet gelsin Denizli ve Yönetime!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

Takımı genel haliyle beğendim çünkü daha iyi oyun beklemiyordum

Selçuk kötü, Donk rezalet gerisi iyi gibi. Koray'ı beğendim hamlelerini, top dağıtması da güzel. Hakan bir pozisyonda, Koray bir pozisyonda yakabilirdi. Donk 2. yarı çıkması lazım odun gibi bekliyor top geliyor pas atana kadar adam giriyor, kartı da var her an takımı eksik bırakabilir yazık şuna verdiğimiz paraya. Carole iyi, Sneijder istekli ah bide kornerleri kalecinin kucağına vermese. Podolski'den şu yoklukta net olarak forvet olabileceğini gördük. Ched, Sabri ve Denayer iyi ama fazzla top geveliyorlar.

Hakan balta ile boşuna tartışmamis denizli. Hakan yanlış savunma yapıyoruz demiş

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Emre yedekte yok.Birlo Donk'un yerine girmeli.60'tan sonra da Yasin alınmalı.

Bide neymiş Selçuk buraksiz daha iyi olurmuş

Yanlış adamı yolladık işte

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sahada ne yaptığını bilen bir oyuncu yok. Koray idare eder.

Denayerden sağ bek olmaz. Resmen ortada.

Chedjou-Selcuk-Donk orta sahasiyla bu kadar oynamak bile basari.Selcuk kadar rezil bi futbolcu yok su sahada. Adam yanindan gecenleri izliyo resmen. Adam Allah sanki hic kimse laf etkiyo hic kimse çıkarmayı düşünmüyo takımdan. Ya biz futboldan anlamıyoruz ya da kendi kuruyo bu kadroyu herif.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesinlikle kazanabilecegimiz bir mac

evde gol yememiz cok kötü oldu ama

Koray Chedjou ile net en iyisi. Balta ve Semih bundan sonra adalet varsa forma görmez.

Emre Colak Yasin girebilir.

Dediğim gibi Burak'ı ararız daha biz. Gol'den sonra eskiye dönüş yaşadık birden. Denizli hala alan savunması yaptırıyor her ortaya adamlar kafa vurdu.
Burak gitti unutun artık. Burak'ı aramayız. Hücuma destek veren adam yok.
Podolski ne güzel top tutup pas yapıyor, ama top Sabri'ye Donk'a geliyor hücum ölüyor.

Geri
Üst Alt