15/16 Son 32 1.Maç | Galatasaray 1-1 Lazio | MS | 18 Şubat | Tivibu

Selçuk 6 tane kontra yedi. Ya bu herife küfür serbest olsun ne olur

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ben başka maçı izledim sanırım, tamam Koray az daha gol yediriyordu ilk yarı sonlarına doğru ama maç genelinde iyidi yahu göz açtırmadı Matri'ye, attığı neredeyse tüm toplarıda isabetliydi. Son dakikada taca atması gerekiyordu o topu bunca maç oynamamış adamın bırakında o kadar hatası olsun.

Son düzenleme:
Selçuk asisti hariç leş oynuyor resmen. Gayretli ama diye biliriz belki

NKFVaklınaK

Donk out Jose in
Balta out Emre Ç. in
Muslera
Denayer Chedjou Koray Carole
Sabri Jose Selçuk Emre
Sneijder
Podolski​

Koray $a$irti, cok begendim. Selcuk kiz gibi, bittik,rezil 5 para etmez. Selcuk veya Donk out Emre in.

Merak ettigim, Koray nasil topcu olmus??

Sabri mabri demeyin, onlar igrenc türk altyapisinin ürünleri, dogal karsiliyorum da koray almanya gibi hayvani bi altyapiya sahip ülkede yetismis. Hakkaten bu odun nasil buralara kadar gelmis, en gec u15 de falan buna depigi vurmalari gerekti.

Bir italyan takimina karsi Sneijder ve Podolski'ye tüm hücum yükünü yikmak sacmalik. Kanatlar girip Sneijder forvet arkasinda gecmeli. Arkasinda Selcuk-Chedjou oynayabilir. Donk ciksin.

ulan bugünde selcuga sövüyorsunuz ya futbol bilginizden süphe ediyorum napti adam abi napti sen birinci forvetini satmissin heralde anlastigi oyuncularla oynicaksin adamlar anlasiyordu niye bozuyorsun be adam 6milyon icin niye?

İyi oynasada onlar için kötü oynuyor söylemi geçerli

Sneijder'in kötü oynarken 2 dakikada maçı çevirdi diyebiliyorlar.Aynı zamanda bugünkü maçta Selçuk'un yaptığı asist için birşey demezler

Selçuk var ama ruhu yok

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasin ve Bilal girsin, alırız bu maçı. Not düşün Bilal bu kaleciyi bakkala çevirir.

ulan bugünde selcuga sövüyorsunuz ya futbol bilginizden süphe ediyorum napti adam abi napti sen birinci forvetini satmissin heralde anlastigi oyuncularla oynicaksin adamlar anlasiyordu niye bozuyorsun be adam 6milyon icin niye?

Ulan ne mi yaptı???? 1 pas hariç 5 tane kritik Top kaptırdı

SALAKCA topu bekledi kaptilar

Daha ne mi yaptı lan

Geri
Üst Alt