15/16 Son 32 1.Maç | Galatasaray 1-1 Lazio | MS | 18 Şubat | Tivibu

Denayere yazık ama ciddiden. Her yere yetişmeye çalışıyor garibim be

NKFVaklınaK

Tur atladik, ne ise yarayacak?? Illa 8 tane yiyelim mi diyorsunuz, dortmund falan cikinca. Elenelim su turda, ya zaten elendik bile. Iyi de oldu. Capsizlar ordusu icin son 32 bile basaridir.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ya 8 tane yersek ne olacak,Fenerliler'e 6-0'la övündükleri için kızıyorsunuz sonra da 8 yersek ne olur,yersek yeriz ne olacak başka?

Simdi gol bulmaliyiz. Iki hücum oyuncusuyla olmaz bu is.

Emre yedeklerde mi bilmiyorum ama Emre-Yasin girmeli.

Artik Aydin ve Emin'in trollüklerini görmek istemiyorum, hala bunlara prim verenler var. Birakin kendi kendilerine calip oynasinlar.

Ben blokluyorum simdi ikisini de, böyle sacmaliklar görmek zorunda degilim.

Bir kac odunu bile oynattigin bu takimda Olcan Emre gibi pas yapan oyuncular neden oynatilmaz? Kargasporlu denizli

Hic bir b.k yapamazdi bikmadiniz mi artik su yerli teknik adamlardan. Hamza gelmeden önce 'hamza iyi yyeaaa' geldiginde 'gitsin yeaaw kötümüs Denizli kurtarir'. Simdi de 'Denizli kötümüs Ersun yeaa' demeyin.

Ersun ne arkadas Ersun ne? Adam bir sampiyonluk elde etmis su vasat ligte. Ulan Hamza 3 kupa birden aldi bu ligte. Ersun ne arkadas nedir su Ersun?

Sozlerine katilmakla birlikte yabanci hocada bu takimla hicbir halt yiyemez.

canim kardesim takim dengesini kaybetti ne yapacagini sasiriyo oyuncu bunlar deneme tahtasi degil her yaptigin tutmaz kime nasil oynicaklarini sasirdilar taslar birbir yerinden cikti önce bilal jose oynardi solda yasin sagda sinan simdi bak donk malina söleyin ne sölicekseniz ben sahsen ona bi kirmizi bekliyorum !

Topu bekleyecegine niye topa yürümuyor bunu anlat bana peki?

Ceza sahasında sadece sabri olmasına rağmen niye ortalıyor???

Kes lan

5 tane kritik Top kaptır. Gerizekalı gibi topu bekleyip kaptır. Bir pas sonrası mükemmel mi. Bas git çıktığın yerden alintilama

Edepli ol, klavye erkekliği yapma.
Sneijder'in kaptırdığı topları da gorduk. Selçuk olmasaydı golu de atamayacaktik.

Hic bir b.k yapamazdi bikmadiniz mi artik su yerli teknik adamlardan. Hamza gelmeden önce 'hamza iyi yyeaaa' geldiginde 'gitsin yeaaw kötümüs Denizli kurtarir'. Simdi de 'Denizli kötümüs Ersun yeaa' demeyin.

Ersun ne arkadas Ersun ne? Adam bir sampiyonluk elde etmis su vasat ligte. Ulan Hamza 3 kupa birden aldi bu ligte. Ersun ne arkadas nedir su Ersun?

Bile kelimesini boşuna mı ekledik oraya?

Yerli getiriyorsan bari en kötüsünü getirme, onu diyoruz.

Hamza'dan sonra yabancı gelmeli diye forumda bas bas bağıran benim, boş konuşma.

Ya şu yenilen golden sonra aaha içinde bağırıp çağırıp takım arkadaşlarına serzenişte bulunan kaptan istiyorum. Uyuşuk mıymıntı selçuğa hayır

Ya 8 tane yersek ne olacak,Fenerliler'e 6-0'la övündükleri için kızıyorsunuz sonra da 8 yersek ne olur,yersek yeriz ne olacak başka?

Yani illa prestijimizi yerle bir edek ha? Sizofren misin 8 tane yemek istiyoruz. Gerci istedigin kadar 8 yemek iste, sanslisin bu tur son turumuz, hayvan gibi takimlari cekmeden bi rezil sezoni daha bitiriyoruz.

Denizli maçi kazanmak istiyorsa Yasin veya Emre'den birisi + Umut'u oyuna sokar.

9 tane savunma oyuncusuyla zaten olmayan pas trafiğimiz iyice öldü..Denayer'le Chedjo'yla Sabri'yle topu hücuma çıkarmaya çalışıyoruz şaka gibi..Ulan sezona havluyu attık bari zevk alalım izlediğimiz maçlarda 2 (yazıyla iki!!?) hücumcu oynatmak nedir ya kendi sahanda..

Edepli ol, klavye erkekliği yapma.
Sneijder'in kaptırdığı topları da gorduk. Selçuk olmasaydı golu de atamayacaktik.

Selçuk olmasaydida okadar Top kapyirmicaktik her an gol yiyecek gibi olmaycaktik.

Bir pas 282929- tane hatanın telafisi olmaz

Sabride Leş oğlu Leş. Bir gol bunu drgistirmez

Bunları anlayan bir

Yani illa prestijimizi yerle bir edek ha? Sizofren misin 8 tane yemek istiyoruz. Gerci istedigin kadar 8 yemek iste, sanslisin bu tur son turumuz, hayvan gibi takimlari cekmeden bi rezil sezoni daha bitiriyoruz.

Üslubun çok gergin,daha sakin yazabilirsin.Hiçbir şey olmaz,Ne takımlar 5-6-7-8 yedi Avrupa'da kim hatırlıyor?Real kendi evinde 6 yedi Barcelona'dan kim hatırlıyor bugün?

Emre Çolak'ın günahı nedir arkadaş? Yerliyse o da yerli, evlatsa Galatasaray'ın alt yapısından çıkmış evlat. Sürün oynasın, şu yoklukta Valbuena etkisi yaratır.

Geri
Üst Alt