15/16 Son 32 2.Maç | Lazio 3-1 Galatasaray | M.S | 25 Şubat | TRT 1

Lazionun defansı çok rahat

Poldi tek başına kıçını yırtıyor

Olmuyor

Böyle biterse kudururum bari yenilelim böyle biteceğine

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Eminim evinde oturan taraftar söyle düsünüyordur: Ya bu Denizli profesyonel teknik adam, heralde bi bildigi var da hücüm yaptiyormiyor.. Iyi plan yapmsi fln.

Bi b.k bildigi yok, resmen korkuyor, oyuncu tercihleri vasat. Abv taraftarin da bunu getirenin de.. Bu gider sonra basimiza Ersun balonunu sarar taraftar.

Gördüğüm en kötü ikili selcuk Donk

Biraz istesek yeneceğiz ya lazio da iş yok, Olcan girmeli, yasinin ne yaptığı belli değil, Donk yada selçuktan biri çıkmalı,

Birde gol yesekte,yemesekte 1 gol atmamız lazım. Risk alınır artık.

Juventus'a deplasmanda iki gol atan takim Lazio gibi vasat takima sut atamiyor.

ABV

Selçuk-Donk ikilisi ne işe yarıyor ?

Bunların görevi ne? Görevleri rakibi sadece izlemek ise gerçekten çok güzel yapıyorlar bunu.

Ulan cınnacık boyuyla Emre Çolak bile Selçuk dan daha iyi defansif anlamda. Chedjou-Bilal yapalım göbeği, resmen seviye atlar orta sahamız o zaman.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Gol atabilsek bitecek bu iş, Lazio'da hiç bir numara yok. Sıradan bir takım. Ama çok kötü hücum ediyoruz, Sabri'nin ne amaçla oynatıldığını çözemedim. Derhal çıkarılmalı

ilk yasin cikar, umut girer. sonra sabri cikar olcan girer. 3ü bilmem ama selcuk cikmaz

Sneijder'in dahi yedek olduğu zamanları biliyorum lakin şu selçuk'u bir kere bile yedek kulübesinde görmedim. Sahada takıma kattığı ve bizim göremediğimiz şey nedir? Eğer torpili var ise bu torpil kimden geliyor? Rezalet yav yemin ediyorum rezalet :red: Hadi selçuk kötü oynuyor donk ve yasin kötü bile oynamıyorlar bence sahada bile değiller şu anda... Bu üçlünün en az 2 tanesi değişmediği taktirde gol falan bulamayız hatta yeriz bile.

lazio 5-10 dk yüklense golü bulur

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İki takımın da bir sonraki turu geçme şansı yok duman ederler

Geri
Üst Alt