15/16 Son 32 2.Maç | Lazio 3-1 Galatasaray | M.S | 25 Şubat | TRT 1

En son yenildiğimizde de hakemler Rusmuş.

Cb-mK-4W4AI-aUW.png

Lazio'nun stoperleri efsaneymiş görünce yine bir tuhaf oldum :(

Gerçi içerideki maçta Sergen'in birini sağa birini sola yatırmışlığı vardır. :D

Kazansan ne olacak, turu geçsen ne olacak?

Napoli ile bir eşleşsen averaj takımı olursun.

Bir öteki turu geçme ihtimalin takım fark etmeksizin %1

Golcüsü olmayan bir takım.

Dursun gibi büyük bir Galatasaray düşmanı varken Galatasaray'dan bir yol olmaz.

Turlayalım da Napoli gelsin 5 atsın umrumda değil.UEFA'da Leverkusen'den de 5 yemiştik 1 şey mi oldu?

Kazansan ne olacak, turu geçsen ne olacak?

Napoli ile bir eşleşsen averaj takımı olursun.

Bir öteki turu geçme ihtimalin takım fark etmeksizin %1

Golcüsü olmayan bir takım.

Dursun gibi büyük bir Galatasaray düşmanı varken Galatasaray'dan bir yol olmaz.

Maçada hiç çıkmayalım o zaman hatta niye italyaya gittikki hükmen yenilirdik olur biterdi

Turlayalım da Napoli gelsin 5 atsın umrumda değil.UEFA'da Leverkusen'den de 5 yemiştik 1 şey mi oldu?

Yeni nesil taraftarlık böyle bir şey aman rezil olmayalım. Ulan kime rezil olacaksın diye kendilerince sorsalar zaten sorun kalmaz.

En büyük başarısı Liverpool'u eleyen takıma mı?
En büyük başarısı CL çeyrek finali ve UEFA yarı finalini gören sıfırcı rakibine mi?
En büyük başarısı Juventus ile eşleşip patates olan rakibine mi?
En büyük başarısı CL'de 1 puan alan anadolu takımına mı?

Kime rezil olacağız birisi açıklasında kurtulalım şu saçma sapan argümanlardan varsın BvB-Napoli vs çıksın. Futbol ile rezil olmayı yeğlerim.

Galatasaray turu geçer: 3,75
Galatasaray gol yer: 1,15
Galatasaray gol atar: 1,70
Galatasaray kazanır: 5,50

Muslera: "Zor bir maç olacak. Çok iyi hazırlandık. Gol atmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız."
Muslera: "Ben burada büyüdüm. Burada çok güzel zamanlar geçirdim. İki gün boşluğum olsa bile ilk Roma'ya gelirim."
Muslera: "Biz Türkiye'nin en büyük takımıyız. Her takımda iyi anlar, kötü onlar olabilir."
Muslera: "Biz genel olarak iyi anları yaşayan bir kulübüz. Ancak böyle kötü günleri her kulüp yaşayabilir."
Muslera: "Bütün takımlarda olabilecek şeyler Galatasaray gibi büyük bir takımda da olabiliyor. Önemli olan çalışmayı bırakmamak."
Muslera: "Lazio'da oynarken karşılıklı beklentilerimiz karşılanmadı. Tam o sırada Galatasaray devreye girdi."

Muslera: "Zor bir maç olacak. Çok iyi hazırlandık. Gol atmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız."
Muslera: "Ben burada büyüdüm. Burada çok güzel zamanlar geçirdim. İki gün boşluğum olsa bile ilk Roma'ya gelirim."
Muslera: "Biz Türkiye'nin en büyük takımıyız. Her takımda iyi anlar, kötü onlar olabilir."
Muslera: "Biz genel olarak iyi anları yaşayan bir kulübüz. Ancak böyle kötü günleri her kulüp yaşayabilir."
Muslera: "Bütün takımlarda olabilecek şeyler Galatasaray gibi büyük bir takımda da olabiliyor. Önemli olan çalışmayı bırakmamak."
Muslera: "Lazio'da oynarken karşılıklı beklentilerimiz karşılanmadı. Tam o sırada Galatasaray devreye girdi."

hatalı gol yemesin yeter.

Ben de nedense Schalke deplasmanı gibi geçeceğini düşünüyorum. Bir şekilde erken golü bulursak iyi olur.

----------------------------------------------------------Kova----------------------------------------------
Linnes----------------------------Denayer------------------------------------Donk--------------------Hakan
-------------------------------------------------Ched------------Bilal--------------------------------
Podolski------------------------------------------KAPTAN SELÇUK--------------------------------------Olcan
------------------------------------------------------------Umut----------------------------------------

Çıkacak en iyi 11 budur

Mustafa Denizli: "İyi akşamlar. İlk maçın skoru ortada. Turu geçmek için almamız gereken skorda ortada."
Mustafa Denizli: "Turu geçmek için 90 dakika boyunca yüreğimizi sahaya koyacağız."
Mustafa Denizli: "Yarın önceliklik görevim, takımımın başarıyı nasıl bulacağıdır. Kimle bulacağı değildir."
Mustafa Denizli: "Önemli olan bir futbolcunun verilen görevleri yapıp yapmamasıdır."
Mustafa Denizli: "Chedjou için verdiğim görevi eksi olarak değerlendirmek mümkün değildir."
Mustafa Denizli: "Duran toplarla geldiğimiz günden beri çalışıyoruz. Hem bizim atacağımız, hem rakip takımın atacağı duran toplar için."

Mustafa Denizli: "Dünyanın her yerinde buna çalışılmakta ve kimse tam olarak buna engel olamıyor."
Mustafa Denizli: "Turu geçmek için çalışmalar yaptık. Saha içinde yardımlaşma ve risk olarak fedakar davranmalıyız."
Mustafa Denizli: "Gol atmadan turu geçemeyeceğimizi biliyoruz. Bu yüzden öncelikli amacımız gol atmak olacak."
Mustafa Denizli: "Çalıştırdığım hiçbir takıma penaltı çalıştırması yaptırmadım. Takımıma penaltılara kalabiliriz düşüncesini aşılamam."
Mustafa Denizli: "Dolayısıyla bu maç için de penaltı çalıştırması yaptırmadım."
Mustafa Denizli: "Defans anlayışı ile Avrupa'da başarıya giden kulüpler var. Sizin oynama planınızı elinizdeki kadronun yapısı belirler."
Mustafa Denizli: "Zaman zaman defansif anlayışla çıkabilirsiniz. Ama ben hücumu tercih ediyorum."

Mustafa Denizli: "Futbol hayatımın başından beri hep ofansif anlayışı benimsedim. Takımıma ilk olarak aşılamak istediğim düşünce de bu."

Geri
Üst Alt