15/16 Son 32 2.Maç | Lazio 3-1 Galatasaray | M.S | 25 Şubat | TRT 1

Insallah aliriz bu maci

Stankovic reis vardi o zamanlar Lazio da. Adamlarin stoper tandemi efsaneydi bir kere.

Bir de o Lopez hiyarina acayip uyuz oluyordum.

12743817_1207290062649809_1006859436495838061_n.jpg

Hacı Yasin en önde :)

Bayan voleybolda yarı finale kaldık.Erkek baskette fena skor almadık.Futbolda da turlamak lazım.

Bu maç bizim yazdım buraya.1-0 veyahut 1-1'den uzatma oradan geçeriz.İNŞALLAH

Bu maç bizim yazdım buraya.1-0 veyahut 1-1'den uzatma oradan geçeriz.İNŞALLAH

Bizim takim Avrupa'da gol yemeden bir mac tamamlayamaz, ki zaten 15 mactir da CL de (+ Lazio maci) gol yiyoruz.

En son gol yemedigimiz mac ise 2 sene önceki Sneijder'in sikeci Juventus'u aglattigi mac.

Bizim takim Avrupa'da gol yemeden bir mac tamamlayamaz, ki zaten 15 mactir da CL de (+ Lazio maci) gol yiyoruz.

En son gol yemedigimiz mac ise 2 sene önceki Sneijder'in sikeci Juventus'u aglattigi mac.

Hocam bizdeki ümit işte...

Bu akşam bir his geldi geçeceğiz turu, hayırlısı.

M.Denizli'nin yaptığı açıklamalar tam anlamıyla komedi, ne zaman ofansif futbol oynatmış bu adam? 5 stoperle sahaya çıkmayı bile ofansif buluyor. Demek ki defansif anlayış benimsese kim bilir kaç stoper oynatacak

Bende de nedense olumlu bir his var ve genelde böyle hissettiğimde iyi sonuçlar alırız ama bu sefer o kadar kötü bir kadro ile avrupadayız ki iyi hisler dahi kurtaramaz diye tahmin ediyorum. Umarım yanılırım.

2-2 içimden geçiyor.

aynen benimde

Kadro

----------------------------------------------Muslera--------------------------------
Denayer-----------------Koray-----------------------------------Chedjou---------------Carole
------------------------------------Bilal----------------Donk-----------------------
Sabri-----------------------------------------Sneijder------------------------------------Olcan
------------------------------------------------Podolski---------------------------------------

Ulan Sinan tam zamaninda sakatlandin

İyi mücadele etsek bile kadro kalitemiz yetmeyecek maalesef.Umarım bir mucize olur.

Ulan nedense hep mac günü veya 1 gün önce buraya üyeler damlayip 'bugün his aldim turu gececegiz' diyorlar.

Acaba duygusallik veya mac havasindan olabilir mi o his?

Neyse, akilli onyarsak sanslar esit. Lazio o kadar iyi takim degil. Ama ilk mac gibi sacmaliklar olursa eleniriz, net. Cünkü bizim gol atmamiz lazim.

Geri
Üst Alt