Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Teşvikçi Ümit taraftari yaliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem de ne sıkıntı.
4 yemesek bari.![]()
Lazioyu çok abartıyosunuz.
Nasıl kat kat daha iyiymiş? Neye dayanarak söylüyorsun bunu?laziyo kadro olarak valenciadan kat kat daha iyi bir takım
ben asmıcam 9 buçuğa aldım hocayla konuştuk asma imkanım yok adam arıyo ne zaman geliyosun diye maçın yarısını da telden izlicem artık![]()
Galatasaray'ın Lazio maçı muhtemel 11'i: Muslera, Denayer, Koray, Hakan, Carole, Chedjou, Sabri, Donk, Selçuk, Sneijder, Podolski [ntvspor]
Prandelli hocam Galatasaray Lazio'dan daha organize demiş.D
Ayrıca turu kimin geçmesini istersiniz sorusuna da, Pioli arkadaşım olsa da kalbim Galatasaray'da kaldı diye eklemiş.![]()
Donk-Selcuk cok dandik oluyor göbek. Birlo oynasin bence 60-65 dakika sonra kim girerse girsin.
Galatasaray'ın Lazio maçı muhtemel 11'i: Muslera, Denayer, Koray, Hakan, Carole, Chedjou, Sabri, Donk, Selçuk, Sneijder, Podolski [ntvspor]
hacı bende evde takılıyodum 3 kg aldım çok değil ama işte şimdi deformasyon istiyorum biraz o yüzden hocaya gidiyorum 2 ay sonra tekrar evde devamHacı benim salon evde oldugu için o konuda sıkıntım yok.En güzeli evde takılmak.![]()