15/16 Son 32 2.Maç | Lazio 3-1 Galatasaray | M.S | 25 Şubat | TRT 1

Hamza'ya bir çok kez küfür eden biri olarak çok net söylüyorum Hamza bu turu atlatırdı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sneijder kendini uzun zaman önce bıraktı. Bende olsam aynısını yapardım böyle mallar ile birlikte kimse oynamak istemez.
öyle de yılda 3.5 milyon euro alıp ben maçı takmam diyemez bu maçta şinoya olan desteğim bitmiştir yarın gitse zerre kadar üzülmem selçuk ne kadar leşse şinoda bügün aynı

Bu Donk'u beğenenler var/vardı resmen Türkiye'de. Futbol olarak ne durumda olduğumuzu gösteriyor.

Bu Donk malını çok mu aramış bizimkiler son yıllarda gördüğüm en boktan orta saha oyuncusu

Anadoludan yedigimiz kaziklara mi yanayim, anadolu takimlarindan beter olduk ona mi yanayim

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir 5 saniye gozunuzu kapatin ve bu takimin bu turu gectigini ve onumuzdeki turda Dortmund deplasmanina ciktigini dusunun.

Takım bitmiş, Sneijder, Podolski de dahil bir tane kazanmayı isteyen adam yok, yazık! 2,5 milyon verip Donk gibi bir adamı alıyorsun, kimler kaç para kazandı acaba bu transferden, komisyoncuların, tefecilerin elinde oyuncak olmuş koskoca Galatasaray!

2010-2011 sezonu sonrasında yaptığımız gibi takımı neredeyse komple yenilememiz gerekiyor. Muslera, Sneijder, Podolski, Denayer ve Sinan dışında kimseyi tutmam bu takımda! Yazıklar olsun allah belanızı versin!

sen onu gec admin kardes o dönem tas gibi yönetim vardi severmisin sevmezmisin bilmem ama basimizda FATIH TERIM vardi ABDÜRRAHIM ALBAYRAK vardi ALI DÜRÜST vardi ÜNAL AYSAL vardi bunlar simdi olmicak ha lucescuyu getirmene varim aksi halde unutun kücülmeye gidiyoruz ASLAN tahtini kaybetti!!!!!

Allah belanızı versin..şeref yoksunları ..aldığınız para haram zıkkım olsun...

Selcukla donk beyinsizlerinin ne oynadigini bilen var mi donk denizlinin bi tarafina girsin senin bunak

Ulan takımda kimse yerinde oynamıyor sorsan hocayim diye geziniyor budamaci

Geri
Üst Alt