15/16 Son 32 2.Maç | Lazio 3-1 Galatasaray | M.S | 25 Şubat | TRT 1

poldi de rezalet lan bu ne oğlum sen adana kebab yemeye mi geldin dünya kupası kaldırmış adamsın ulan hiç mi kaleye şutun olmaz

Çok dedim burada.

Avrupa takımlarının ölü hali hiç bir Türk takımın kötü hali gibi olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Önümüzdeki sezon başkanından teknik direktörü ne büyük bir revizyon şart.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malesef sneijder artık küçük maçların büyük topçusu olmuş, zor maçlarda ortada yok. Nerde eski sneijder nerde bu. Donk ve selçuk a gelince hemen bu gece kovardım kulüpten

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öyle de yılda 3.5 milyon euro alıp ben maçı takmam diyemez bu maçta şinoya olan desteğim bitmiştir yarın gitse zerre kadar üzülmem selçuk ne kadar leşse şinoda bügün aynı

Sneijder bu maçta nasıl iyi oynayabilir ki. Daha verkaç yapacak adam yok. Acayip kalitesiz bir takımımız var inanılır gibi değil.

Denayer Sneijder Muslera Selcuk haric seneye bu kadroda gormek istedigim oyuncu yok.

Sadece Muslera gerisine gerek yok defolup gitsinler. Denayer bizde kendini geliştiremez zaten dünyanın parasını isterler. Selçuk ilk gitmesi gerekenlerin başında, Sneijder tamam kaliteli vs ama aldığı parayı hakedecek derecede oynamıyor yaşını da katarsak oda gitmeli

Sinan,Muslera gerisini paf takımdan oynat Bruma dönerse oynat yeter

Bundan sonraki turda Lazıo yu hoplatırlar.İşte öyle bir takımdan 3 gol yiyip elendik.Durumumuz çok vahim.Tek beklediğim sey bunagın istifası.Gelecek sene bu kalırsa yine hüsran olur.

Donk bu senenin kazığı. Bu adama vereceğiniz parayla forvet alsaydınız. Jose rodrigez ve emre çolak bu donktan kat kat iyi oynar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt