15/16 YF M:1 | Atlético Madrid 1-0 Bayern Münih | M.S | 27 Nisan

bu filipe luis chelsea de nasil başarili olamadi insan hayret ediyor

alababanin uzakta çektigi şut gol olsaydi maç bambaşka skorla bitebilirdi yalniz

Atletico aynı Rehhagel'in Yunanistan'ı gibi.

Yine de forumdaki Real ve Barça sevdalılarını hayal kırıklığına uğratarak güzel işler yaptıklarını kabul etmek gerekir.

O kadar oyuncu satıp hala buralarda olmak müthiş başarı hatta bu sene aldıklarından da verim alamadılar martinez gibi.. Helal olsun adamlara

Atletico'nun en güzel tarafı kalenin önüne otobüs çekmeden dengeli defans ve hücum yapabilmesi. Ben Yunanistan'a ya da Mourinho'nun Chelsea'sine hiç benzetemiyorum bu yüzden. Onlar kontradan başka bir şey bilmiyorlardı. Atletico hem kontrayı yapıyor hem de rakip sahaya yerleşip organize atakları beceriyor.

Sistem takımı olmak böyle bir şey işte. Bize gelip de kaybolan nice oyuncuyu Atletico'ya koy, 3 ay sonra o adam bu adam mı der tanıyamazsın.

Atletico'nun en güzel tarafı kalenin önüne otobüs çekmeden dengeli defans ve hücum yapabilmesi. Ben Yunanistan'a ya da Mourinho'nun Chelsea'sine hiç benzetemiyorum bu yüzden. Onlar kontradan başka bir şey bilmiyorlardı. Atletico hem kontrayı yapıyor hem de rakip sahaya yerleşip organize atakları beceriyor.

Sistem takımı olmak böyle bir şey işte. Bize gelip de kaybolan nice oyuncuyu Atletico'ya koy, 3 ay sonra o adam bu adam mı der tanıyamazsın.
Aynen öyle bence de alakası yok. Dün bir ara bayağı geri çekildiler ama, golü yiyebilirlerdi. Hele hele Alaba'nın muhteşem şutu girse bambaşka olabilirdi maç.

Bu arada bence Atletico dünyanın en başarılı kulüplerinden biridir, adamlar öyle bir sistem kurmuş ki o kadar iyi yönetiliyor ki.

En basit örneği sattıkları oyuncuların yerine birebir aynı kalitede veya daha iyisini buluyorlar. Gerçekten muazzam işler yapıyorlar son 6-7 senelik dönemde. Herhalde son senelerde aldıkları forvetlerden sadece Jackson Martinez pek katkı sağlamadı ama onu da fırsatı değerlendirip hemen Çin'e yolladılar. Baksana herkesin bitik dediği Torres'i bile yeniden canlandırdılar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Pep'in Bayern ile SL'de olan deplasman fobisi sürüyor.

Grup asamasindan sonra Bayern Pep sürecinde deplasmanda sadece 1 kez kazanabilmis, 2014 Arsenal deplasmani.

Ama buna karsin evlerinde müthisler. Rövansta hersey olabilir, Bayern'i biraz önde görüyorum.

Bugün Simeone'nin doğum günüymüş.

Doğum günün kutlu olsun büyük Reis, dün güzel bir hediye verdi takım sana.

Hahaha dünkü maç ile ilgili bir alman gazetesinde başlığa bakın :D

"Better foul Saul" :asd:

cc4f29782e90c35e067c79f136781f13.jpg

Katılmıyorum. Arkadaş fotoğrafı paylamış işte bir önceki sayfada. Greizman ile Godin arasında 15 metre mesafe var. Daha ne otobüsü, adamlar ceza sahası önünde yerleşik hayata geçmişler. Atletico savunma takımıdır.

arenadaki macta muthisti sahaya dizilisleri. bilhassa top bizde iken

Geri
Üst Alt