15/16 YF M:2 | Bayern München 2-1 Atlético Madrid | M.S | 3 Mayıs | TRT 1

bayern geniş alan bırakmıyor bu çok fazla efor demek bakalım 70 e kadar 2 yi bulamaz ise bence 70 den sonra biraz ipleri ele verebilir.

Ribery cok iyi oynadi ilk yari btw. :005:

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Atletico normalde ilk 20 dk. pres yapıp geri kalan dakikalarda otobüsü park ediyor ama bu mac 90 dk. full defans yapmak istediler herhalde

İkinci yarı Torresi çıkartıp Carrascoyu oyuna girmesi lazım

Gimenez ne guzel cikardi orda ya :D

Higuaita mı neydi ismi kalecinin o geldi aklıma :D

Sırf o Gimenez kaç atraksiyonun içinde var bugün ya :D adam gol de topa değiyor ve yön veriyor, penaltı yapıyor, bir de fantastik bir hareket ile top çıkarıyor. Orada topu ıska geçse Bayernli oyuncu vardı bir de.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

24 numara ginemez'i hiç beğenmedim. Savic 2. yarı girecektir.
Atleticonun en iyileri; Juanfran, Gabi, Godin ve Oblak.

Bugüne kadar hep haddimi bildim. Haddimi aşacak hiç bir şekilde davranmadım. Önce büyüklerine hitap etmeyi öğren. Ondan sonra bana had bildirmeye kalk.Şimdi defol git başkasına sar.
arkadas terbiyesiz aile terbiyesi almamis kekocan bir insan renkdash abi ciddiye alma

Şu gereksiz kişiyi uzaklaştıracakmısınız ?

Gimenez gayet süper topcu her mac mükemmel oynayacak degil daha cok genc
Ramos gibi stili var

Gimenez gayet iyi penalti pozisyonu haric. Juanfran ilk yari pek iyi degildi bence, Ribery cok zorladi.

robbery ilk yarı iyidi lakin sezon sonu muhtemelen bayern hem robberyi hem ribben şutlayacak

adamlar sakatlıktan kafalarını kaldıramıyorlar sakatlanınca 2-3 ay arada bulasın robbery ribben

yaşça büyük isen

1- haddini bil
2- büyüklüğünü bil
3- haddini bil

!!!!!!
Hata bende ki sana cevap veriyorum. Özür dilerim burada ki kardeşlerimden senin gibi birine bulaşıp kalitesini düşürdüm başlığın diğer arkadaşlarımın hepsinden özür diliyorum. Şimdi git işine başkaları ile muhatap ol. Çünkü artık seni dikkate değer bulmuyorum.

Gimenez'in 95'li oldugu unutmayalim. Bu yasta as stoper olarak yari final ve nerdeyse sampiyonluk görecek. Gelecegin en büyük stoperlerinden olacak kuskusuz.
Godin gibi bir reisin kendisine katkilari cok olacaktir.

robbery ilk yarı iyidi lakin sezon sonu muhtemelen bayern hem robberyi hem ribben şutlayacak

adamlar sakatlıktan kafalarını kaldıramıyorlar sakatlanınca 2-3 ay arada bulasın robbery ribben

onlar gene 2-3 ayda buluyor. bizde sakatlanan bir daha geri gelmiyor. düz koşuya başlasa yüzler gülüyor :D

Bu macta eger 2. golü 60'a kadar bayern bulursa tarihi bir fark bekliyorum. bulamazsa her türlü atletico geçer turu.

Lewy biraz daha olumlu oynamalı, gol fırsatlarını tepti.

simeone lucescunun genc hali benim gözümde sıkıcı futbol sonuc futbolu kale gibi savunma büyük yıldızlarla çalışabilirmi onu merak ediyorum birtek

Geri
Üst Alt