- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
Atletiko diye bir takimin ŞL de olmasi hala sacma geliyor bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugüne kadar hep haddimi bildim. Haddimi aşacak hiç bir şekilde davranmadım. Önce büyüklerine hitap etmeyi öğren. Ondan sonra bana had bildirmeye kalk.Şimdi defol git başkasına sar.
Higuaita mı neydi ismi kalecinin o geldi aklımaGimenez ne guzel cikardi orda ya
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
arkadas terbiyesiz aile terbiyesi almamis kekocan bir insan renkdash abi ciddiye almaBugüne kadar hep haddimi bildim. Haddimi aşacak hiç bir şekilde davranmadım. Önce büyüklerine hitap etmeyi öğren. Ondan sonra bana had bildirmeye kalk.Şimdi defol git başkasına sar.
Hata bende ki sana cevap veriyorum. Özür dilerim burada ki kardeşlerimden senin gibi birine bulaşıp kalitesini düşürdüm başlığın diğer arkadaşlarımın hepsinden özür diliyorum. Şimdi git işine başkaları ile muhatap ol. Çünkü artık seni dikkate değer bulmuyorum.yaşça büyük isen
1- haddini bil
2- büyüklüğünü bil
3- haddini bil
!!!!!!
robbery ilk yarı iyidi lakin sezon sonu muhtemelen bayern hem robberyi hem ribben şutlayacak
adamlar sakatlıktan kafalarını kaldıramıyorlar sakatlanınca 2-3 ay arada bulasın robbery ribben
denizde olur oDalga geçme, reale karşı mesela yerlerdi hemen