%15.5 ÖTV ZAMMI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reisimiz ekmek ve kuru gıda sağlasın bize gerisi önemli değil. dünya lideri olmak bunu gerektirir,halkı sürünse bile onun dünyaya kafa tutması herşeye bedel.

@Kenan Ünal @Serkan Sabri

Screenshot_1.webp

Bizim kulüpte aidatlara zam yapsın diyeceğim ama zaten çoğu ödemiyor.

Her konuda ayni hareketler.

Sacmala dur sonra da son cümleye toparlama manasinda sacma bir öneride bulun.

Evet insanlar sigarasindan ickisinden kesip kombine alsin, zaten herkes Istanbul da yasiyor ya.

ben hep 50 liralık içiyorum sıkıntı yok

suresiz ban neden yiyesin
sen satasmayi surdurdugun surece mutlaka cevap alacaksin , meydani cok bos buldun ... diger arkadaslara gecerli degildir bu sozlerim , onlar istedikleri laf edebilirler .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu adama bundan sonra bu forumda huzur vermem.
Aslinda sadece sacma yorumlarina girisecektim ama bugün yazdigi bazi yorumlar sonrasi süresiz ban yemeye kadar gideri var bu isin.
Bu tecavüze ugrayan tenhada geziyor ise, tahrik edici giyiniyor ise tecavüze ugramada sorumludur gibi hastalikli düsüncelere sahip birine ben huzur vermem.

Raporla geç yav ne diye uğraşıyorsun. Herif kendine özel tag isteyecek düzeyde narsist ve çizdiği figüre bakılırsa bir o kadar da vasıfsız, uğraştığınıza değmez. :asd:

Raporla geç yav ne diye uğraşıyorsun. Herif kendine özel tag isteyecek düzeyde narsist ve bir o kadar da vasıfsız, uğraştığınıza değmez. :asd:
Yok öyle sadece raporlama falan.
Ah ulan ah, eski deep web baglantilarim olsa ben yapacagimi biliyorum ama yok iste.

Yine aynı şahıs yine konunun içine etmiş, ilgiyi kendine çekmek için 5 yaşında ki çocuk gibi ortaya saçma sapan birşey atıyor her seferinde, evet bravo herkes seni konuşuyor sen 1 numarasın.

suresiz ban neden yiyesin , o duruma gelirsen yine egilirsin birinin onunde yalvar yakar eder halledersin isini =)

sen satasmayi surdurdugun surece mutlaka cevap alacaksin , meydani cok bos buldun ... diger arkadaslara gecerli degildir bu sozlerim , onlar istedikleri laf edebilirler .
Elinden geleni ardina koyma.
Senin gibi birinden korkan senin gibi olsun.
Birinin önünde egildigimi kanitla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt