Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.892
- 66.928
- 5.003
reisimiz ekmek ve kuru gıda sağlasın bize gerisi önemli değil. dünya lideri olmak bunu gerektirir,halkı sürünse bile onun dünyaya kafa tutması herşeye bedel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanane milletin yediğinden içtiğinden beleşçi herif herkes senin gibi bedavadan klup toplantılarında yiyip içmiyor.
reisimiz ekmek ve kuru gıda sağlasın bize gerisi önemli değil. dünya lideri olmak bunu gerektirir,halkı sürünse bile onun dünyaya kafa tutması herşeye bedel.
mallık parayla olsa, yine yapar.
Adam zengin
Bu adama bundan sonra bu forumda huzur vermem.
deme yav. neyse artık makarnayla idare edeceğiz milletçe.
Durmak yok yola devam ....Destekliyorum umarım ötvsiz ürün kalmaz suya bile gelir.
içmeyin kardeşim , musluktan için.
Bundan sonra oyum hep akpye , Allah razı olsun.

Bu adama bundan sonra bu forumda huzur vermem.
Aslinda sadece sacma yorumlarina girisecektim ama bugün yazdigi bazi yorumlar sonrasi süresiz ban yemeye kadar gideri var bu isin.
Bu tecavüze ugrayan tenhada geziyor ise, tahrik edici giyiniyor ise tecavüze ugramada sorumludur gibi hastalikli düsüncelere sahip birine ben huzur vermem.

Yok öyle sadece raporlama falan.Raporla geç yav ne diye uğraşıyorsun. Herif kendine özel tag isteyecek düzeyde narsist ve bir o kadar da vasıfsız, uğraştığınıza değmez.![]()
Elinden geleni ardina koyma.suresiz ban neden yiyesin , o duruma gelirsen yine egilirsin birinin onunde yalvar yakar eder halledersin isini =)
sen satasmayi surdurdugun surece mutlaka cevap alacaksin , meydani cok bos buldun ... diger arkadaslara gecerli degildir bu sozlerim , onlar istedikleri laf edebilirler .