#15 Erick Pulgar

Kiralık kontratında opsiyon olmasını istememiş diyorlardı geldiğinde. O yüzden bu heriften bize pek hayır gelmez gibi geliyor bana.

valla topçu adam iki al ver ile bile kendini belli eder
bu adamı bir çok gs'lı gs'da oynadığını bile hatırlamaz 5 sene sonra
ha öyle biri gelmişti denir en fazla

mactan once niye oynamıyor diye sövülüyordu demek ki hocaların ilk 11 tercihlerinde bi bildikleri varmıs

Fmciler ve daha oynamadan bu ortalama adam için gece gündüz analiz yapan futbol ulemaları bir fm profili atında şenlenelim

Ağır bir sakatlık geçirdi ve sakatlıktan sonra 1 lig, 1 kupa maçında 10’ar dakika oynadı. Çöp değil hatta ligin üstünde bir oyuncu ama hazır da değil. Beşiktaş maçına kadar sabretmek gerekiyor diye düşünüyorum 45-45 oynar. Tam hazır olması 1 ayı bulur. Taylan ve Berkan’ın hali ortada. Sabretmekten başka da çaremiz yok. Son 10 maçta ideale yakın performansta oymasın bana yeter.

hakan motz denen futbol cuhelası herif övüyordu işte bunu bi halt olmadığını söylemiştik üstelik sakatlığı da cabası

1.95 boy
70 kilo
Bunu görünce eyvah demiştim
Bu Bulgar mı Rumen mi neyse tam bir kazma.
Hız atiklik zeka hiçbişey yok.
Bütün hareketleri hatalı idi. Gol yedirmek için çok uğraştı. Bomboş pozisyonda rakibin kafasına nişan alıp kontra yedirdi.
Bu kadar rezil bir adamı bu kadar orta saha ihtiyacı varken transfer etmek hainliktir

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1.95 boy
70 kilo
Bunu görünce eyvah demiştim
Bu Bulgar mı Rumen mi neyse tam bir kazma.
Hız atiklik zeka hiçbişey yok.
Bütün hareketleri hatalı idi. Gol yedirmek için çok uğraştı. Bomboş pozisyonda rakibin kafasına nişan alıp kontra yedirdi.
Bu kadar rezil bir adamı bu kadar orta saha ihtiyacı varken transfer etmek hainliktir

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abartmayın yahu. 1-2 hafta oynar bulur ritmini. İlk maçında parlamayan her futbolcuyu yerin dibine sokmayın artık.

İmaj topçusu olmasından çekiniyordum, dövmeli Aytaç diyordum da
O kadar mı acaba?

Hazır adam almayacaksak Gustavo'yu niye gönderdik o zaman? Ha Pulgar ha Gustavo ne fark edecekti?

Geri
Üst Alt