#15 Erick Pulgar

Yahu ne bekliyordunuz Allah aşkına . Ülkemizde son yıllarda yeni bir olay var. Kim transfer edilirse hem yurtdışı futbolunu acayip iyi!! takip eden genç fenomen yeni nesil yorumcular hem onları dinleyerek kendini futbol takipcisini zanneden bir tayfa var. Kim gelirse gelsin en iyi transfer yapılmış gibi yorum yapıyorlar. Hele gelen oyuncu birde 25 yaş altında ise bu futbol bilgiclerini tutabilenene aşk olsun. Pulgar a gelince 28 yaşına gelmiş , hasbelkader dünya futbolunu takip eden ben 1 kere ismini duymadım , duymuşsam bile aklımda yer etmemiş vasat bir topçu. Bu adamdan nasıl bir aşırı umut cıkardınız. Vasatlik bu.

Ben bu adamı hiç izlemedim ve tanımıyorum.Transfer edilirken izlenildiğine inanmak istiyorum.Kayserispor maçına ilk 11 çıkmayacaksa biz bu adamı niye aldık?

Superligin en kotu transfer yapan takimiyiz acik ara. Ligin kici poklu yoneticileri gidip getiriyo, bizde scout cookies kibiyle beraber nerde vasifsiz adam var alip getiriyoruz. Taylan’da kotu olma ihtimali yokta bize lazim adam degil kesin.

Yahu ne bekliyordunuz Allah aşkına . Ülkemizde son yıllarda yeni bir olay var. Kim transfer edilirse hem yurtdışı futbolunu acayip iyi!! takip eden genç fenomen yeni nesil yorumcular hem onları dinleyerek kendini futbol takipcisini zanneden bir tayfa var. Kim gelirse gelsin en iyi transfer yapılmış gibi yorum yapıyorlar. Hele gelen oyuncu birde 25 yaş altında ise bu futbol bilgiclerini tutabilenene aşk olsun. Pulgar a gelince 28 yaşına gelmiş , hasbelkader dünya futbolunu takip eden ben 1 kere ismini duymadım , duymuşsam bile aklımda yer etmemiş vasat bir topçu. Bu adamdan nasıl bir aşırı umut cıkardınız. Vasatlik bu.
Olay neden alındığı bence daha çok , kim neden bunu aldırdı .

Alanya macinda defansif acidan fena degildi ama bu macta girince baya pas hatasi filan yapti.Insallah Nzonzi 2 vakasi olmaz

Hahah sabahtan beri terimin aldirmayip kötü olan bi adam arayıp duruyodun şansına pulgar çıktı. Oyuna girmese 1 hafta daha kudura kudura bekleyecektin Yunus DUBLEN
Beni alıntalıyıp durma gereksiz herif . Burada torrente mı yazmışım yönetime söylüyorum okuma özürlüsümüsün? Engelliyorum yine karşıma çıkıyorsun çoluk çocuk ile uğraşamam başka kişiler ile uğraş . Çok istiyorsan telefon ve adresimi vereyim sana reelden çözelim işimizi birdaha beni alıntılama tekrar söylüyorum. Yıllardır bu forumdayım senin gibi boş beleş birini görmedim işine bak

öneren kimdi bu adamı? ne diye önerdi mesela? şu bölgemiz boş şuraya cuk oturur falan mı dediler?

belki düzgün bir takımda iş yapar ama bize oyunu kurtaracak adam gerekiyordu. tek başına oyun kurtaracak biri falan.

Neden kornerleri falan kullanmadı bu adamın alamet-i farikası duran toplar değil miydi hiç yeltenmiyor bile.

Her maç 10 dk oynuyor ayıptır.

Dün canlı gözle izlediğimde bir hatası hoş olmadı. Ama akıllı adam olduğu aşikar birkaç ufak dokunuşu kendini gösterdi.

Bakalım 90dk oynasa nasıl olacak

Videoda bile adamin agir oldugu belliydi bize orada hizli cabuk topun yonunu degistirebilen oyun kurucu adam lazim bu adamdan bir yol olmaz tank gibi bunlari alacaktinizda donk kalsaydi daha faydali olurdu

Gedsonun maç kondisyonu yok hazir değil diye alma ondan daha kötü durumda olan ve hic mac kondisyonu olmayan pulgari al bravo yonetim büyük iş yaptınız tebrikler!

Geri
Üst Alt