15. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar Açıklanıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nebiliyim hacım ya derece yapan şarkıcıların diğer şarkılarını kullanamamak çok katı olur gibi. oylamada oy verenler ki ben öyle yapıyorum bir önceki derece sahiplerine uçuk puan vermiyorum bunu bu şekilde yarışmacılar kendi aralarında hallediyor nasılsa.

en azından iki yarışmada bir belli bir konsept olsa güzel olur gerçek bi farklılık olur. pek çok kişi beğenmedi ama soundtrack yarışması bana göre müthişti.

Biraz faşistçe oluyor tabi. Sadece 1'ci olan şarkıcıların olabilir.

Misal Dido-White Flag ile oldum daha önce birinci. Sonra daha sonra Life For Rent (ki en sevdiğim şarkılarından biri Dido'nun) ile katılıp derece yaparsam beni mutlu etmez şahsen.

proposed kurallar:

1) single olmus sarkilar kullanilamaz

2) ytda belli bir hitin altinda videolar konabilir mesela herif yesterdayi koymus well done bro very original

3) gecen yarismalardan birinde lana del rey kazanmis ve heralde t&a'li bi videosunu izledi millet. bu olmamali

4) live edition yapilabilir salt live performanslardan olusan

bunlar BIZATIHI fikirlerimdir

proposed kurallar:

1) single olmus sarkilar kullanilamaz

2) ytda belli bir hitin altinda videolar konabilir mesela herif yesterdayi koymus well done bro very original

3) gecen yarismalardan birinde lana del rey kazanmis ve heralde t&a'li bi videosunu izledi millet. bu olmamali

4) live edition yapilabilir salt live performanslardan olusan

bunlar BIZATIHI fikirlerimdir

Akustik-Canlı performans yarışması çok hoş olur yapılsa cidden.

Puanlamayı gönderdim son sıralar biraz zorlama oldu ama güzel şarkılarda vardı.

10+ 2 şarkı belirledim şu an. Yarın 2'sini daha çıkararak atacağım oylarımı öğlen gibi.

Lena del rey ve Rybak'ın aldığı yarışmalar ne kadar iğrenç olabilir ki bu 2 şarkı almış

Kepazad

Puanlarımı gönderdim.10 şarkıyı ve puanlamayı belirlemiştim, son anda gözden kaçırdığım bir şarkı olmuş, onu dinledim ve direkt olarak 12 puanı verdim ve bir şarkıyı puanlamadan çıkarmak zorunda kaldım.Gözden kaçıyordu az kalsın çok üzülürdüm.

Benim şarkı kötü yerde bitirirse sıkıntı olur.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Gönderdim puanlarımı,vatana millete hayırlı olsun...

Komik, Tarkan hariç hiç bir şarkıyı bilmiyorum..Galiba o 24 kişi hariç diğerlerini ilgilendirmeyen bir durum söz konusu...O halde forumu neden meşgul ediyor anlamıyorum..Ben galiba çağın gereklerine ayak uyduramıyorum...

Tüm şarkıları sakin kafayla dinleyip öyle oy vereceğim. Ama kafadan 5-6 şarkıyı eledim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Komik, Tarkan hariç hiç bir şarkıyı bilmiyorum..Galiba o 24 kişi hariç diğerlerini ilgilendirmeyen bir durum söz konusu...O halde forumu neden meşgul ediyor anlamıyorum..Ben galiba çağın gereklerine ayak uyduramıyorum...

sair burda ne demek istemis anlayamadim kac dkdir bakiyorum yok bos bakiyorum demek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt