15. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar Açıklanıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce kazanan şarkıcıların diğer şarkıları da yasaklanmalı bence.

Kurallar

1. Geçmiş yarışmalarda yarışan şarkılar

2. Kazanan veya derece yapan şarkıcının diğer şarkıları

3. 24 şarkı arasında aynı şarkıcıya ait başka şarkı olmaması ( misal MJ'nin 2 şarkısı, Cem Karaca piştileri gibi)

Bunlar olursa herkes daha fazla zorlayacaktır şarkı dağarcığını ve yeni şarkılar keşfetmek daha kolay olacaktır kesinlikle.

yok artık Alpaycım.

Ben farklı konseptlerde yapmak istiyorum ama farklı olunca ilgi azalabiliyor yine de yaparız tabi niye yapmayalım :D

Liste işini ben yapabilirim bir ara diğer yarışmadan önce.

Zaten sürekli kontrol ediyorum her seçimimden önce. R.E.M , This is the Life, Zombie, Set Fire to the Rain, bu yarışmada yarışan bazı adını veremeyeceğim şarkılar pek çok kez katılmış.

O yüzden oylama çabuk da yapılınca bu şarkıların başarısı hep belirli bir standartta olacağı(risksiz) bilindiğinden herkes bu tarza yöneliyor.

yok artık Alpaycım.

Lana Del Rey serilerini iyi biliriz Osman'ım. Bir ara play-list de Lana ve Fransız şarkı olunca kazanıyordu. Allah'tan Fransız lobisi benim seçimimle birlikte sona erdi(başarısızlığı tescilledim, bir daha yanaşan olmaz bir süre. :D )

Benim şarkı kullanıldı mı acaba alternatifim çoktu eğer öyleyse yazık olur, hedefim orta sıra olsa dahi

Not : Oyum yarın

Bütün şarkıları dinledim, birazdan oyları göndereceğim.

Lana Del Rey serilerini iyi biliriz Osman'ım. Bir ara play-list de Lana ve Fransız şarkı olunca kazanıyordu. Allah'tan Fransız lobisi benim seçimimle birlikte sona erdi(başarısızlığı tescilledim, bir daha yanaşan olmaz bir süre. :D )

Forum da prim yapacağını bildiğim fransızca bir şarkıyla katılacaktım ama son anda vazgectim :)

nebiliyim hacım ya derece yapan şarkıcıların diğer şarkılarını kullanamamak çok katı olur gibi. oylamada oy verenler ki ben öyle yapıyorum bir önceki derece sahiplerine uçuk puan vermiyorum bunu bu şekilde yarışmacılar kendi aralarında hallediyor nasılsa.

en azından iki yarışmada bir belli bir konsept olsa güzel olur gerçek bi farklılık olur. pek çok kişi beğenmedi ama soundtrack yarışması bana göre müthişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt