15. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar Açıklanıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayri kardeşimiz şarkıyı paylaşıp sildi.Gördüm ama puan verebilecğim bi şarkı değil

Aklımda daha çılgın, daha farklı bir şarkı vardı ama üst sıraları hedeflediğim için onla katılmadım, üst sıralarda olması riskliydi.Biraz daha iddialı bir şarkıya yöneldim, 2. şampiyonluğumu ilan ettiğim an, çok farklı, sevdiğim ama pek bilinmeyen şarkılara yöneleceğim.

Şimdiden söyleyım oy sayımı sırasında elektrik kesintisi yaşanabilir art niyet aramayın

Ben 0 puan alma ihtimali olan şarkıyı gönderdim bakalım.Hedef son 2'nin dışında olmak

murat urhan kalitesinde bir sarki sectim

İçimden geleni seçtim mutluyum. Takdir yüce Gscimbom ahalisinindir.

Valla böyle çok apar topar oldu. Ben bu hafta yarışma olmaz diye düşünüyordum. Neyse seçtik bir şarkı. Daha farklı şarkılar da seçebilirdim ama artık son sıralarda olmaktan bıktım. :)

Yarışmaya katılmış olsaydım seçeceğim şarkı bu olurdu ve eminim birinci olurdum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6kP8_hTEzjY[/media]

Keyifli dinlemeler iyi yarışmalar :) playlist ilk mesajda

Haydi hayırlı olsun.Dinlemeye başlayalım.

Yine nostalji rüzgarları esmiş anlaşılan.

Beyler hemen atmayın biraz dinleyin. Ben yarına bırakacağım. Siz bilirsiniz tabi ama bayağı bilmediğim şarkı var listede. :)

Yine benim daha önce katıldığım bir parçayla katılan var. Bir nevi fikirlerim takip ediliyor diyebilir miyiz?

Tanıdık parçalar çoktu. Bende misafirimle puanladım hemen. :ka05:

Aslında bir çok bilinmedik parça vardır bence. Onlara haksızlık etmemek lazım. Dinleyip revize edebilirsin hala bence. Yeni şarkı beğenince kesinlikle daha zevkli oluyor. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt