15. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Tolga Aybakan ve Arda Aycan 1.Oldu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu dumbfucklarin arasinda kaybolacak ben direk sana yaziyom ozaman @Özgür Kızılaslan

Canlı performans'ta anlaşalım bence.

2000 sonrası çok sınırlayıcı olur.

Hit'i az diye takip etmek de zor. Bilinen şarkının gider 500 kişinin izlediği konser videosunu bulur koyar bir şey diyemeyiz, kontrol etmesi de yorucu olur.

Bence daha önce katılan şarkıların bir listesi yapılıp onlar ile katılım engellenebilir. Bir de aynı sanatçıdan 2 şarkı aynı yarışma da olmamalı bana göre.

Yahu çok zor değil, bu başlık altında bir anket yapalım. Yoksa her kafadan farklı ses çıkacak.

Canlı performans'ta anlaşalım bence.

2000 sonrası çok sınırlayıcı olur.

Hit'i az diye takip etmek de zor. Bilinen şarkının gider 500 kişinin izlediği konser videosunu bulur koyar bir şey diyemeyiz, kontrol etmesi de yorucu olur.

Bence daha önce katılan şarkıların bir listesi yapılıp onlar ile katılım engellenebilir. Bir de aynı sanatçıdan 2 şarkı aynı yarışma da olmamalı bana göre.

top gun film muzigi koymanin anlami yok

ayrica kontrol eder emrah nolcakki youtubea yazican sarki ve artist ismini viewsa gore sort edicen

done

Cund'a katılıyorum. Mesela 80'ler, 90'lar yabancı pop olmasın. Sürekli benzer şarkılarla katılıyorlar.

2000 sonrası iyidir bence. Live concert mantıklı olabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Live Performance ama sınırlama olmasın :encouragement:

Canlı+Akustik en iyisi bence. Müzik dediğin canlı dinlenir.

Klip paylaş geç, çok yavan.

Tür sınırı zevkini de öldürüyor bana sorarsanız.

Cund'a katılıyorum. Mesela 80'ler, 90'lar yabancı pop olmasın. Sürekli benzer şarkılarla katılıyorlar.

2000 sonrası iyidir bence. Live concert mantıklı olabilir.

Konser olunca Elvis Presley ve Rock'n Roll'un diğer üstadlarını da görmek lazım bence ama.

En azından film sahnesi ile desteklenerek oy bekleme tarzı şeyler olmaz.

2000'ler çok yeni yine göreceğiz sonra Set Fire to the Rain, unfaithful falan güzel olmaz.

Konser olunca Elvis Presley ve Rock'n Roll'un diğer üstadlarını da görmek lazım bence ama.

En azından film sahnesi ile desteklenerek oy bekleme tarzı şeyler olmaz.

2000'ler çok yeni yine göreceğiz sonra Set Fire to the Rain, unfaithful falan güzel olmaz.

80'lerden görmekten de midem bulandı artık.

Millet işin kolayına kaçıyor resmen. Ben de dahilim buna. Hemen bulunuyor yabancı kulağa hoş gelen melankolik bir parça. Hop ilk 3 garanti.

Son 3-4 yarışmaya bakın. İlk 3'de hangi şarkılar var. Hep aynı şarkılar.

Biraz değişiklik lazım.

80'lerden görmekten de midem bulandı artık.

Millet işin kolayına kaçıyor resmen. Ben de dahilim buna. Hemen bulunuyor yabancı kulağa hoş gelen melankolik bir parça. Hop ilk 3 garanti.

Son 3-4 yarışmaya bakın. İlk 3'de hangi şarkılar var. Hep aynı şarkılar.

Biraz değişiklik lazım.

80 ve öncesi için olabilir ama 90'lar da çok efsane parça daha doğru düzgün paylaşılmadı bile.

80 lerden paylaşılcak parça kalmadı zaten, 90 sonrası olarak sınırlama koyulabilir

ya efsane parca diye mantik mi olur

herkesin bildigi sarkiyi koyman kime yariyoki sadece sana

Evet 80'lerden şarkı kalmadı gibi, bende Cat Stevens'ı zar zor buldum, aklıma gelmemişti yani.Eski şarkılarda artık baydı diyorsanız;

1990-2014 arası şarkıları + live performance videoları mı yapacağız? Herkes hemfikirse Özgür abiye iletelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt