15. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Tolga Aybakan ve Arda Aycan 1.Oldu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mantık beğendiğin şarkıya oy vermek olmalı,top guna herkesin oy vermesi lazımdı, nasıl olsa bilindik diye oy vermemek nedir şarkı güzelse oy almalı

oyle bi yarismanin manasi yok

top gun sarkisi 80lerin tom cruise filmlerine theme song olacak kaliteden oteye gecemez ama bu yarismada woodkid ve mcgee gibi 2 adet yaratici ve hos sarkilar vardi ve eminim kimse daha once duymamisti. herkesin 1000 kez duydugu sarkiyi koyup oy almaya calismaktansa daha once duymadigin sarkilari kesfetmeyi tercih edersin heral. etmiyosanda bilemem ur a gwnt

Canlı performansa sıcak bakmıyorum ben.Her şarkının yok.Geri kalanlara okey.

Tema getirilerek bir revizyon yapilabilir yarismada. Ornegin 80's rock veya ne bileyim New Age gibi. Boylece elmayla armutun ayni yarismada yarismasi engellenir. Bunu dusunuyorum.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

oyle bi yarismanin manasi yok

top gun sarkisi 80lerin tom cruise filmlerine theme song olacak kaliteden oteye gecemez ama bu yarismada woodkid ve mcgee gibi 2 adet yaratici ve hos sarkilar vardi ve eminim kimse daha once duymamisti. herkesin 1000 kez duydugu sarkiyi koyup oy almaya calismaktansa daha once duymadigin sarkilari kesfetmeyi tercih edersin heral. etmiyosanda bilemem ur a gwnt

top gunla daha önce özgür abi katılmış ben bilmiyordum sırf o yüzden birinci olamadı o şarkı,yoksa 10 parça saysan biri top gun olur her daim,beatles da aynı şekilde daha önce let it be ile 1. oldu diye oy alamadı bu yarışmada ama ben 12 verdim ,şarkı iyiyse oy veririm

İzleyici sayısı 1 milyonu geçen şarkılar paylaşılmasın.

Sınır olmasın tamam lan. Buradan anlaşma çıkmaz. :D

live performance mantıklı bence, her şarkının bir canlı performansı olacağından sıkıntı çekilmez şarkı bulmakta

Tarz kisitlamasina nasil bakiyorsunuz?

Mesela onumuzdeki yarisma sadece 1980-1989 yillari arasinda piyasaya surulen yabanci rock parcalardan olussa?

Konuyu salladim tabi ama bu tur seyler

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Ya o kadar sınır koymak mantıklı değil. Sonuçta yarışma bu. Hit'e kadar gidersek onu kontrol etmek imkansız.

Ajdar'ın bir şarkısı vardı 15 Milyon kişi izlemiş. Onunla kim katılır mesela. Her şey hit değil.

Oylama da ona göre verilirse problem olmaz. Ben Mcgee'e 10 puan, Woodkid'e 4 vermişim mesela geçen yarışma.

Daha önce de Rosey ile 100 puan ve 5. lik, Lucia-Silence ile de 6.'lık aldım. Şarkı güzelse her türlü dinletir.

TEK SIKINTI DİNLEMEDEN HEMEN OY ATILMASININ ÖNÜNE GEÇMEK.

ADAM OYLAMA BAŞLAYALI 20 DAKİKA OLMUŞ OYUNU GÖNDERİYOR. KİME GİDER O OY BELLİ TABİ ESKİ BİLİNDİK ŞARKILARA.

Ama en az 8-12 saat oy atmama gibi kurallar konursa en azından dinlenir şarkılar.

Hayri gayet mantıklı önerilerle gelmiş

Bazıları şarkı değil isim,sanatçı yarıştırıyor

ya belki hit siniri zorlayabilir ama sarkinin single'i yada videosu olmamasi kurali olabilir

Ya o kadar sınır koymak mantıklı değil. Sonuçta yarışma bu. Hit'e kadar gidersek onu kontrol etmek imkansız.

Ajdar'ın bir şarkısı vardı 15 Milyon kişi izlemiş. Onunla kim katılır mesela. Her şey hit değil.

Oylama da ona göre verilirse problem olmaz. Ben Mcgee'e 10 puan, Woodkid'e 4 vermişim mesela geçen yarışma.

Daha önce de Rosey ile 100 puan ve 5. lik, Lucia-Silence ile de 6.'lık aldım. Şarkı güzelse her türlü dinletir.

TEK SIKINTI DİNLEMEDEN HEMEN OY ATILMASININ ÖNÜNE GEÇMEK.

ADAM OYLAMA BAŞLAYALI 20 DAKİKA OLMUŞ OYUNU GÖNDERİYOR. KİME GİDER O OY BELLİ TABİ ESKİ BİLİNDİK ŞARKILARA.

Ama en az 8-12 saat oy atmama gibi kurallar konursa en azından dinlenir şarkılar.

Müdür, dinlemeye niyetli olmayan adam ister 8-12 gün süre koy yine dinlemez. O yüzden kesin çözüm değil.

Biraz ucu açık ama popüler olmayan şarkılardan oluşan bir konsept düşünülebilir.Şarkının uygun olup olmadığına yarışmayı düzenleyen karar verir.

Müdür, dinlemeye niyetli olmayan adam ister 8-12 gün süre koy yine dinlemez. O yüzden kesin çözüm değil.

O tarz şarkılara oy vermezsek 1-2 yarışma sonra azalarak biter. Ben öyle yaptım bu yarışma mümkün mertebe.

Öteki türlü adamlara faşistlik yapmış gibi hissederim ama kendimi.

Kendi tercihleri bir nevi. O şekilde sürekli top-5 yapınca mutlu olacaklarsa ona da saygı duymak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt