15. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Tolga Aybakan ve Arda Aycan 1.Oldu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese çok teşekkürler.

@Serkan Şakrak ile önlenemez yükselişimiz devam ediyor.

2. kez adımın GSC Hall Of Fame'de yazması gurur verici.

Böylelikle, 12. 13. 14. ve bu yarışmada sırasıyla, 4. - 2. - 3. ve 1. oldum.

Daha önce söylediğim gibi hedefime ulaştım, çılgın ve sevdiğim şarkılarla yoluma devam edebilirim, popülist davranmadan.

2 kere girdim ikisinde de 10.oldum.İstikrar önemli ama üst sıralara oynamam lazım artık.

Serkan ve Tolga mod olduktan sonra büyük bir ivme kazandılar şaşırdık mı tabi ki hayır :D

Herkese çok teşekkürler.

@Serkan Şakrak ile önlenemez yükselişimiz devam ediyor.

2. kez adımın GSC Hall Of Fame'de yazması gurur verici.

Böylelikle, 12. 13. 14. ve bu yarışmada sırasıyla, 4. - 2. - 3. ve 1. oldum.

Daha önce söylediğim gibi hedefime ulaştım, çılgın ve sevdiğim şarkılarla yoluma devam edebilirim, popülist davranmadan.

Senden bundan böyle

[media]https://www.youtube.com/watch?v=5BHcLClKsZQ[/media]

Bu şarkı gibi çılgın şeyler bekliyoruz.

Ayrıca üşenmedim saydım ikisininde 2'şer tane 12 puanı var sanırsam. :D Orada bile eşitlik var zaten.

bir haftalık başkanlık koltuğumu devretme zamanı geldi artık

Oha lan sonuncu oldum. Rahmetli Scatmanın ruhu sızladı resmen. Elalem eski şarkı paylaşıp 1. olur. Ben 90ların en popüler şarkılarından biri ile katılıp sonuncu oluyorum

:(

Oylar için çok teşekkürler arkadaşlar, bu şarkıyı çok severim ve gerçekten bu kadar oy alacağını hiç tahmin etmemiştim.

Senden bundan böyle

[media]https://www.youtube.com/watch?v=5BHcLClKsZQ[/media]

Bu şarkı gibi çılgın şeyler bekliyoruz.

Ayrıca üşenmedim saydım ikisininde 2'şer tane 12 puanı var sanırsam. :D Orada bile eşitlik var zaten.

Aynen onu belirttim zaten, hedefime ulaştım :D Seninle 2 kez GSC Hall Of Fame'deyiz.

Değişik, bilinmeyen, sevdiğim şarkılarla yola devam edeceğimden şüphesi olmasın kimsenin.

Bana hırslı diyorsunuz bir de Serkan girdiğinden beri en kötü derecesi 5.falan herhalde bu arada. Adam dayıyor slow'u, unutulmaz nostaljileri her yarışmada. (sıfır risk, Özgür Abi'nin de dediği gibi Acun gibi mübarek :D)

Güzel yarışma oldu kazanan derece yapan herkese tebrikler. Kendi adıma amacım ise sonuncu olmamaktı ve 8. olmak harika o şarkı ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt