- 22 Kasım 2008
- 14.941
- 481
- 1.708
Teşekkür ederim Tolga sana da tebrikler

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oylar için çok teşekkürler arkadaşlar, bu şarkıyı çok severim ve gerçekten bu kadar oy alacağını hiç tahmin etmemiştim.
@Aslan Türkoğlu
@Can Büyük
@Alpay Asma
@Murat Urhan
@Furkan Kahraman
Şarkıma hakkını verdiğiniz için teşekkürler :encouragement:
@Ayberk Çetin abi senden daha yüksek puan bekliyordum ama yine de teşekkürler![]()
Oylar için çok teşekkürler arkadaşlar, bu şarkıyı çok severim ve gerçekten bu kadar oy alacağını hiç tahmin etmemiştim.
Bana hırslı diyorsunuz bir de Serkan girdiğinden beri en kötü derecesi 5.falan herhalde bu arada. Adam dayıyor slow'u, unutulmaz nostaljileri her yarışmada. (sıfır risk, Özgür Abi'nin de dediği gibi Acun gibi mübarek)
Güzel yarışma oldu kazanan derece yapan herkese tebrikler. Kendi adıma amacım ise sonuncu olmamaktı ve 8. olmak harika o şarkı ile.
@Aslan Türkoğlu
@Can Büyük
@Alpay Asma
@Murat Urhan
@Furkan Kahraman
Şarkıma hakkını verdiğiniz için teşekkürler :encouragement:
@Ayberk Çetin abi senden daha yüksek puan bekliyordum ama yine de teşekkürler![]()
demiştim
ancak diyorum işte kendim böyle şarkılarla katılamıyorum bulamıyorum![]()
Aşırı fanatik bir rock müzik dinleyicisi olmama rağmen yarışma günü yanımdaki misafirimin isteği ile tarkanın şarkısını seçip katıldık. İyi puan almışım tarkanla yahu hemde eski bir parça olmasına rağmen. 1.ci arkadaşımı tebrik ederim. Müzik kazandı. :ka05:
Innuendo'ya hakkını vermenden belli zaten![]()
top gun ile katılan olduğunu bilseydim gerçi yine katılırdım farketmezdiyalnız @Özgür Kızılaslan dan daha iyi derece yapmam gözden kaçmamalı ,adminlik yolunda hızlı adımlar atıyorum
![]()
Yönetime oynayan kazanır![]()
Valla bende bir doymuşluk oldu bu yarışma için yaYine katılacağım ama yine belirttiğim gibi çok değişik şarkılara yöneleceğim Alpay'ın yaptığı gibi
Bayadır istiyordum 16.sına nasip olacak.
Queen ile mi katıldım abi çok şaşırdım yahuyalnız 10 puanı bastım direk
![]()
şikecilerle konuşmuyorum![]()
Şarkılar da önemli. O yarışma sanırım soundtrack yarışması idi ve çok sağlam parçalar vardı haliyle.
Bu yarışma da ise oyları verirken daha tahminim yarış Top Gun, Wild World, ve Sandman arasında geçeri şeklindeydi.
Diğer 2'sine puan vermemişim. İkisini de son anda eleyip son anda dinlediğim Pilli Bebek ve senin şarkı yerine de bende hatırası olduğundan Teoman'ı alıp yolladım puanları.
12 versem Arda'ya böyle bir güzellik (2 birinci) belki olmayacaktı. O yüzden de mutluyum. En azından hak yememiş oldum.