15. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Tolga Aybakan ve Arda Aycan 1.Oldu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oylar için çok teşekkürler arkadaşlar, bu şarkıyı çok severim ve gerçekten bu kadar oy alacağını hiç tahmin etmemiştim.

Çok iyi şarkıydı. Bütün şarkıları dinleyince anlıyorsun zaten.

Tolga'nın da şarkısı güzel ama bilinmedik şarkılar her zaman tercihimdir kişisel olarak.

Oylar için çok teşekkürler arkadaşlar, bu şarkıyı çok severim ve gerçekten bu kadar oy alacağını hiç tahmin etmemiştim.

demiştim :D

ancak diyorum işte kendim böyle şarkılarla katılamıyorum bulamıyorum :D

3. yarışmadan beri içimde kalmıştı 2. kez şampiyon olup GSC Hall Of Fame'e adımın bir kez daha yazılması.

Sonunculuk gördüm yılmadım, yoluma devam ettim.

12. 13. 14. 15. yarışmalarda sırasıyla 4.lük, 2.lik, 3.lük ve 1.lik zaten nasıl hırs yaptığımın kanıtıdır.Herkese teşekkürler, sağolun.

Aşırı fanatik bir rock müzik dinleyicisi olmama rağmen yarışma günü yanımdaki misafirimin isteği ile tarkanın şarkısını seçip katıldık. İyi puan almışım tarkanla yahu hemde eski bir parça olmasına rağmen. 1.ci arkadaşımı tebrik ederim. Müzik kazandı. :ka05:

Bana hırslı diyorsunuz bir de Serkan girdiğinden beri en kötü derecesi 5.falan herhalde bu arada. Adam dayıyor slow'u, unutulmaz nostaljileri her yarışmada. (sıfır risk, Özgür Abi'nin de dediği gibi Acun gibi mübarek :D)

Güzel yarışma oldu kazanan derece yapan herkese tebrikler. Kendi adıma amacım ise sonuncu olmamaktı ve 8. olmak harika o şarkı ile.

top gun ile katılan olduğunu bilseydim gerçi yine katılırdım farketmezdi:D yalnız @Özgür Kızılaslan dan daha iyi derece yapmam gözden kaçmamalı ,adminlik yolunda hızlı adımlar atıyorum:coffee:

Aşırı fanatik bir rock müzik dinleyicisi olmama rağmen yarışma günü yanımdaki misafirimin isteği ile tarkanın şarkısını seçip katıldık. İyi puan almışım tarkanla yahu hemde eski bir parça olmasına rağmen. 1.ci arkadaşımı tebrik ederim. Müzik kazandı. :ka05:

Innuendo'ya hakkını vermenden belli zaten ;)

top gun ile katılan olduğunu bilseydim gerçi yine katılırdım farketmezdi:D yalnız @Özgür Kızılaslan dan daha iyi derece yapmam gözden kaçmamalı ,adminlik yolunda hızlı adımlar atıyorum:coffee:

Şarkılar da önemli. O yarışma sanırım soundtrack yarışması idi ve çok sağlam parçalar vardı haliyle.

Bu yarışma da ise oyları verirken daha tahminim yarış Top Gun, Wild World, ve Sandman arasında geçeri şeklindeydi.

Diğer 2'sine puan vermemişim. İkisini de son anda eleyip son anda dinlediğim Pilli Bebek ve senin şarkı yerine de bende hatırası olduğundan Teoman'ı alıp yolladım puanları.

12 versem Arda'ya böyle bir güzellik (2 birinci) belki olmayacaktı. O yüzden de mutluyum. En azından hak yememiş oldum.

Valla bende bir doymuşluk oldu bu yarışma için ya :D Yine katılacağım ama yine belirttiğim gibi çok değişik şarkılara yöneleceğim Alpay'ın yaptığı gibi :D Bayadır istiyordum 16.sına nasip olacak.

Valla bende bir doymuşluk oldu bu yarışma için ya :D Yine katılacağım ama yine belirttiğim gibi çok değişik şarkılara yöneleceğim Alpay'ın yaptığı gibi :D Bayadır istiyordum 16.sına nasip olacak.

Oradan birincilik çıkarırsak çok daha hoş ve tatmin edici olur. Müzik zevkleri böyle yarışsın varsın. 3. birinciliği ikimizden biri alırsa güzel anısı olur hem. :D

Şarkılar da önemli. O yarışma sanırım soundtrack yarışması idi ve çok sağlam parçalar vardı haliyle.

Bu yarışma da ise oyları verirken daha tahminim yarış Top Gun, Wild World, ve Sandman arasında geçeri şeklindeydi.

Diğer 2'sine puan vermemişim. İkisini de son anda eleyip son anda dinlediğim Pilli Bebek ve senin şarkı yerine de bende hatırası olduğundan Teoman'ı alıp yolladım puanları.

12 versem Arda'ya böyle bir güzellik (2 birinci) belki olmayacaktı. O yüzden de mutluyum. En azından hak yememiş oldum.

soundtarck değildi galiba ya hiç hatırlamıyorum, bende bu şarkı ile niye daha önce katılan olmadı diye düşünüyordum:D ikinci defa katılmasaydı birinci olabilirdi sen dahil bu yüzden puan vermeyenler oldu,şampiyonlukları 3 leyene kadar bu hırsım devam edecek:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt