15. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Tolga Aybakan ve Arda Aycan 1.Oldu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonuçların forum üzerinden değil şarkılı türkülü olarak online radyo yayınıyla açıklanması gibi

böylece elli tane sayfa açmadan sadece cep telefonu ile dahi dinleyebilirsiniz işinize gücünüze bakarken.

tabii foruma da koyuluyor aynı anda dinlemeyenler için

Dün akşam biraz hedef küçülttüğümü açıklamıştım 2. şampiyonluktan sonra, ama belli olmaz tabi yine ne yapacağım :D

Son 4 yarışmadır yakaladığım büyük çıkışı sürdürmek adınada çalışmalar yapabilirim.Önemli olan keyif almak, eğlenmek olmalı ancak derece yapmanın, kazanmanında hazzı büyük oluyor.

Üst üste 4 yarışma, 4. 2. 3. 1. olan var mı acaba geçmişte sanmıyorum.

sonuçların forum üzerinden değil şarkılı türkülü olarak online radyo yayınıyla açıklanması gibi

böylece elli tane sayfa açmadan sadece cep telefonu ile dahi dinleyebilirsiniz işinize gücünüze bakarken.

tabii foruma da koyuluyor aynı anda dinlemeyenler için

Özlemle, hasretle bekliyoruz o günü :D

Aranızda isteyip istemediğinizi ve yarışmada kural olsun mu olmasın mı (şarkı seçimi daraltılsın mı?) belirleyip bana haber verin

Daha önce yapılan bazı daraltmalar:

Türkçe şarkı

Film müzikleri

Hayri'nin live performance önerisi güzeldi ama ilgiyi azaltabilir. Bilmiyorum işte aranızda karar verin.

Peki ben ne olacam aga? Dibe vurdum. Bi yol göster :D

Tabi, istersen hemen danışmanlığını üstlenebilirim seninde. :)

Bu yarışmaya hangi şarkı ile katıldın bilmiyorum ama bana sorarsan bundan sonra seçeceğin şarkı :

1. Geçmiş kazananların şarkılarından pek olmasın. Beatles'ın Let It Be'den daha sevdiğim şarkıları olmasına rağmen mesela birinci olmasından dolayı ya çok az ya da hiç puan vermedim şahsen. Benim gibi yapan pek çok kişi de var.

2. Slow, nostalji balatlar her zaman iyi iş çıkarıyor ve bir şekilde ilk 10'da yer buluyor yarışma da. Ama ben bundan sonra mümkün mertebe daha geniş bir yelpaze ile oy vermeye, tüm müzik zevklerini içinde barındıran bir şekilde oy vermeye çalışacağım. ( Disco müziği de olsa iyi olursa takdir eder, hakkını veririm)

3. Bana göre canlı konser kayıtları daha önemli bir yer tutuyor. Eğer sanatçınız canlı performansı iyi bir müzisyen-grup ise bence avantajınıza olacaktır. Benim gibi düşünenlerin de çoğunlukta olduğuna eminim. (Video klipleri herkes biliyor, buluyor zaten, ama iyi bir konser,canlı, akustik performansı bulmak için emek de lazım. Konser konser performanslar da değiştiğinden)

4. Müzikal alt yapısı sağlam veya en azından CATCHY olan bir melodinin her zaman şansı yüksektir.

SONUÇ:

Klasik müzik- sert rock- rap üçgeninden uzak durursanız ve yukarıda ki de yer alanları da bir pota da eritebilirseniz ilk 4-5 içinde olmak zor değil.

Tükçe daha önce yapıldı, live performansta çoğu sarkilarin var zaten.

Cover nasıl olur ?

# tapatalk #

Ben yerli - yabancı dışında kural olmasını pek uygun bulmuyorum şahsen. Çünkü en kral yerli şarkıyı koysan bile yabancı şarkılar hep daha önde oluyor. O yüzden yerli şarkılar için ayrı, yabancı şarkılar için ayrı bir yarışma düzenlenmeli. Ek olarak 80'li, 90'lı, 2000'li ve 2010 üzeri yıllarda çıkmış şarkıları gruplara ayırarak yapmak daha doğru olur.

Pazar günü yolda olacağım, akşam gibi döneceğim , 20-21.00 gibi.

Kaçırmak istemem. Pazartesi olursa veya Pazar olursa da bir seferlik ismime kontenjan ayrılabilirse sevinirim. :)

Bu sefer sadece yabancı veya sadece türkçe olabilir.Tercihim yabancıdan yana olur, şarkı keşfedebilirliği daha fazla oluyor ve ilgimi çekiyor.

Bu arada bence format iyi.

2 yarışmadır dizi, film müziklerinden, müzikal'e kadar geniş yelpaze de geliyor zaten şarkılar yeterince.

Daralttıkça ilgi azalıyor hep, daha önce görüldü zaten. Tabi karar yüce GSC ahalisinin. :)

Tabi, istersen hemen danışmanlığını üstlenebilirim seninde. :)

Bu yarışmaya hangi şarkı ile katıldın bilmiyorum ama bana sorarsan bundan sonra seçeceğin şarkı :

1. Geçmiş kazananların şarkılarından pek olmasın. Beatles'ın Let It Be'den daha sevdiğim şarkıları olmasına rağmen mesela birinci olmasından dolayı ya çok az ya da hiç puan vermedim şahsen. Benim gibi yapan pek çok kişi de var.

2. Slow, nostalji balatlar her zaman iyi iş çıkarıyor ve bir şekilde ilk 10'da yer buluyor yarışma da. Ama ben bundan sonra mümkün mertebe daha geniş bir yelpaze ile oy vermeye, tüm müzik zevklerini içinde barındıran bir şekilde oy vermeye çalışacağım. ( Disco müziği de olsa iyi olursa takdir eder, hakkını veririm)

3. Bana göre canlı konser kayıtları daha önemli bir yer tutuyor. Eğer sanatçınız canlı performansı iyi bir müzisyen-grup ise bence avantajınıza olacaktır. Benim gibi düşünenlerin de çoğunlukta olduğuna eminim. (Video klipleri herkes biliyor, buluyor zaten, ama iyi bir konser,canlı, akustik performansı bulmak için emek de lazım. Konser konser performanslar da değiştiğinden)

4. Müzikal alt yapısı sağlam veya en azından CATCHY olan bir melodinin her zaman şansı yüksektir.

SONUÇ:

Klasik müzik- sert rock- rap üçgeninden uzak durursanız ve yukarıda ki de yer alanları da bir pota da eritebilirseniz ilk 4-5 içinde olmak zor değil.

Eyvallah renktaş. :005: İlaç gibi geldi yazdıkların. :) Bakalım sonuçlara nasıl tesir edecek söylediklerin.

Sadece enstrümantal fon müziklerinin olduğu bir yarışma da güzel ve değişik olabilir.

Ne kadar istendiğine göre pazar-pazartesi-salı gibi benim üstlenmemi isteyenler var mı?

Benim üstlenmem farklı imkanlar da doğuruyor bildiğiniz üzere.

Memnuniyet duyarız Özgür Kızılaslan demek radyo yayını demektir:encouragement: Bülent Özverenin sunduğu Eurovisonları hatırlatır bize her daim

16. Eurovision'u bu kez kimseye yedirmeyiz. Serkan, dün gece ki söylemleri ile uyuyan bir devi uyandırdı adeta. :D

Olur da ben kazanamazsam bu yarışmada çok haksızlığa uğrayan Osman kardeşimize kazandırmak da boynumuzun borcudur.

İrlanda'nın 90'lı yılları gibi şarkıların birincilik devrini bitirmeye geliyoruz. :D

yapma yav, öyle bir şarkı buldum ki şampiyonluk garanti gibi

felsefem budur

images

Dün akşam biraz hedef küçülttüğümü açıklamıştım 2. şampiyonluktan sonra, ama belli olmaz tabi yine ne yapacağım :D

Son 4 yarışmadır yakaladığım büyük çıkışı sürdürmek adınada çalışmalar yapabilirim.Önemli olan keyif almak, eğlenmek olmalı ancak derece yapmanın, kazanmanında hazzı büyük oluyor.

Üst üste 4 yarışma, 4. 2. 3. 1. olan var mı acaba geçmişte sanmıyorum.

3-6-1-2 var :redface:

her sekilde katilicak 20 kusur adam cikar

bence daraltmak lazim yani innuendoyla katilmanin anlami yok bilinmeyen sarkilar vurulmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt