15. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Tolga Aybakan ve Arda Aycan 1.Oldu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün akşam biraz hedef küçülttüğümü açıklamıştım 2. şampiyonluktan sonra, ama belli olmaz tabi yine ne yapacağım :D

Son 4 yarışmadır yakaladığım büyük çıkışı sürdürmek adınada çalışmalar yapabilirim.Önemli olan keyif almak, eğlenmek olmalı ancak derece yapmanın, kazanmanında hazzı büyük oluyor.

Üst üste 4 yarışma, 4. 2. 3. 1. olan var mı acaba geçmişte sanmıyorum.

youtubea cat stevens yazmak keyif almak degil

Bunlar hep şike.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yönetime girdikten sonra keskin bir artış var :D

# tapatalk #

hatırlatırım gecen şampiyon olduğum yarışmada bir ara son 2-3 kişinin puanlarını açıklamadan önce geriye düştüm, bir 10 dk sonuç açıklamaya ara verdik(excel çöktü bahanesiyle) sonra tekrar yükselişe geçtim, manipülasyon bizim işimiz:cool:

hatırlatırım gecen şampiyon olduğum yarışmada bir ara son 2-3 kişinin puanlarını açıklamadan önce geriye düştüm, bir 10 dk sonuç açıklamaya ara verdik(excel çöktü bahanesiyle) sonra tekrar yükselişe geçtim, manipülasyon bizim işimiz:cool:

Hep derin GSC'nin oyunları bunlar. Arkasında da Israil var. :D

# tapatalk #

Gökhan Sertkaya :Göksel Gümüşdağ

Efendi,ekmeğini taştan çıkaran, hak yemeyen, biri izlenimi verir ama tapelerine baktığımızda vaziyetin bambaşka olduğu görülür..

Gökhan Sertkaya :Göksel Gümüşdağ

Efendi,ekmeğini taştan çıkaran, hak yemeyen, biri izlenimi verir ama tapelerine baktığımızda vaziyetin bambaşka olduğu görülür..

Tape koymayan bikini giysin! Herkes şahit.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

tapeler şu an için ses getirmez, yeni yarışma konusu açılsın o zaman düşünürüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt