15. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

Ben girdim ama lig gözükmüyor gibi

Screenshot_20241009_220844_Chrome.webp

Beni dehlediniz mi naptiniz 😁

Davet mi ediyonuz, kirmizi hali mi seriyonuz, ne yapiyorsanuz yapin alin beni su lanet olasi lige. 15 yili mi verdim, pecete gibi bi kenara atmayiniz beni 😁

Lig aktif 19 unda draft gözüküyor

@Tayyar Demir ve @Levent Kolpgün abilerimiz... Sizlere saygımız sonsuz, lakin özellikle geçen sene yaptığınız boşvermişlikler lig genelinde zevk falan bırakmadı :( 4 ay ikinizin de kadrosunu ben yapmak zorunda kaldım, yapmayı unuttuğumda da ligde adaletsizlikler olup kavgalar çıktı. Bu nedenle geçen yıl bu kadar devamsızlık yapanların ligde olmayacağı konusunda oybirliğiyle bir karar alınmıştı ve bu yıl da bu kararı uygulamak zorunda kaldığımızı sizlere üzülerek bildirmek durumundayım. Bu yıl da ligle, kadroyla ilgilenmeyen birileri olursa seneye onlarla da devam etmeyeceğiz. Bu yüzden seneye tekrar bir planlama yapabiliriz. Saygılarımızla...

GSC Yahoo Fantasy Basketball grubu adına ben asbaşkan Sercan

@Tayyar Demir ve @Levent Kolpgün abilerimiz... Sizlere saygımız sonsuz, lakin özellikle geçen sene yaptığınız boşvermişlikler lig genelinde zevk falan bırakmadı :( 4 ay ikinizin de kadrosunu ben yapmak zorunda kaldım, yapmayı unuttuğumda da ligde adaletsizlikler olup kavgalar çıktı. Bu nedenle geçen yıl bu kadar devamsızlık yapanların ligde olmayacağı konusunda oybirliğiyle bir karar alınmıştı ve bu yıl da bu kararı uygulamak zorunda kaldığımızı sizlere üzülerek bildirmek durumundayım. Bu yıl da ligle, kadroyla ilgilenmeyen birileri olursa seneye onlarla da devam etmeyeceğiz. Bu yüzden seneye tekrar bir planlama yapabiliriz. Saygılarımızla...

images

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Peki ne diyelim. Yapacak bir şey yok size keyifli oyunlar.

O benim eglencemdi lan, ayip etmissiniz

Lig 2 kişi eksik mi olacak yoksa yeni 2 kişi ekleyecek misiniz?

Sercan söylemlerinde haklı bro. Ama yine de bir kapı daha açalım bakalım ne diyecek?

@Sercan Turan

Soylemlerin hakli olmasi beni caresiz biraksa da oynamak istiyorum ben. Mason loncasi miyiz ki beni disladiniz hemen? Tamam olmayacak iste, salmicam oyunu bi daha.

Soylemlerin hakli olmasi beni caresiz biraksa da oynamak istiyorum ben. Mason loncasi miyiz ki beni disladiniz hemen? Tamam olmayacak iste, salmicam oyunu bi daha.

Ben bir şey demiyorum la. Bana atar yapma. @Sercan Turan gelsin konuşun.

Geri
Üst Alt