- 19 Mart 2014
- 29.530
- 30.953
- 2.718
Ben girdim ama lig gözükmüyor gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Login - Sign in to Yahoo
Sign in to access the best in class Yahoo Mail, breaking local, national and global news, finance, sports, music, movies... You get more out of the web, you get more out of life.basketball.fantasysports.yahoo.com
Ben giremiyorumLig aktif 19 unda draft gözüküyor
@Tayyar Demir ve @Levent Kolpgün abilerimiz... Sizlere saygımız sonsuz, lakin özellikle geçen sene yaptığınız boşvermişlikler lig genelinde zevk falan bırakmadı4 ay ikinizin de kadrosunu ben yapmak zorunda kaldım, yapmayı unuttuğumda da ligde adaletsizlikler olup kavgalar çıktı. Bu nedenle geçen yıl bu kadar devamsızlık yapanların ligde olmayacağı konusunda oybirliğiyle bir karar alınmıştı ve bu yıl da bu kararı uygulamak zorunda kaldığımızı sizlere üzülerek bildirmek durumundayım. Bu yıl da ligle, kadroyla ilgilenmeyen birileri olursa seneye onlarla da devam etmeyeceğiz. Bu yüzden seneye tekrar bir planlama yapabiliriz. Saygılarımızla...
GSC Yahoo Fantasy Basketball grubu adına ben asbaşkan Sercan
Lig 2 kişi eksik mi olacak yoksa yeni 2 kişi ekleyecek misiniz?@Tayyar Demir ve @Levent Kolpgün abilerimiz... Sizlere saygımız sonsuz, lakin özellikle geçen sene yaptığınız boşvermişlikler lig genelinde zevk falan bırakmadı4 ay ikinizin de kadrosunu ben yapmak zorunda kaldım, yapmayı unuttuğumda da ligde adaletsizlikler olup kavgalar çıktı. Bu nedenle geçen yıl bu kadar devamsızlık yapanların ligde olmayacağı konusunda oybirliğiyle bir karar alınmıştı ve bu yıl da bu kararı uygulamak zorunda kaldığımızı sizlere üzülerek bildirmek durumundayım. Bu yıl da ligle, kadroyla ilgilenmeyen birileri olursa seneye onlarla da devam etmeyeceğiz. Bu yüzden seneye tekrar bir planlama yapabiliriz. Saygılarımızla...
GSC Yahoo Fantasy Basketball grubu adına ben asbaşkan Sercan
Şuan 16 kişiyiz zaten.Lig 2 kişi eksik mi olacak yoksa yeni 2 kişi ekleyecek misiniz?
Senin için savaşıyorum günlerdir ama kıramadım başımızdaki otokrasiyi.O benim eglencemdi lan, ayip etmissiniz
Onurlu durusun icin seni ayakta alkisliyorum. Ama boyle olmamali. Alin lan beniSenin için savaşıyorum günlerdir ama kıramadım başımızdaki otokrasiyi.
Onurlu durusun icin seni ayakta alkisliyorum. Ama boyle olmamali. Alin lan beni![]()
Soylemlerin hakli olmasi beni caresiz biraksa da oynamak istiyorum ben. Mason loncasi miyiz ki beni disladiniz hemen? Tamam olmayacak iste, salmicam oyunu bi daha.Sercan söylemlerinde haklı bro. Ama yine de bir kapı daha açalım bakalım ne diyecek?
@Sercan Turan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Soylemlerin hakli olmasi beni caresiz biraksa da oynamak istiyorum ben. Mason loncasi miyiz ki beni disladiniz hemen? Tamam olmayacak iste, salmicam oyunu bi daha.