Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.056
- 23.509
- 2.393
Draft günü cuma saat 22.00'da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana uygulamadan hiç bildirim gelmiyor feradım açtım bildirimleri halbukiDraft günü cuma saat 22.00'da.
Mesaj bildirimi falan da mı gelmiyorbana uygulamadan hiç bildirim gelmiyor feradım açtım bildirimleri halbuki
ligi kaçıracağım
Yok valla kendim girince birikmiş mesajları görüyorum ama bana bildirim düşmediği için geri kalıyorum her şeydenMesaj bildirimi falan da mı gelmiyor
Draft günü cuma saat 22.00'da.
Telefon ayarlarından bildirimi kapatmış olmayasınYok valla kendim girince birikmiş mesajları görüyorum ama bana bildirim düşmediği için geri kalıyorum her şeyden
Cuma gününe kararlaştırıldı da yunus gelemiyecekmiş cumartesiye. Cuma katılamaz mısınCumartesi olmasını talep ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
baktım açık ama düzeltemedim hiçbir şeyiTelefon ayarlarından bildirimi kapatmış olmayasın
Klasik çözüm sil tekrar yüklebaktım açık ama düzeltemedim hiçbir şeyi
nalet olsun
Telefon ayarlarından bildirimi kapatmış olmayasın
Cuma gününe kararlaştırıldı da yunus gelemiyecekmiş cumartesiye. Cuma katılamaz mısın
2 kişi katılamayacakmış uçakta falan olacaklarmış ondan cumaya aldık günü.Şuan için bir durum yok ama hep cumartesi yaptığımız için cumartesi dedim.
Kim o uçaktakiler cuma da bana uymuyor2 kişi katılamayacakmış uçakta falan olacaklarmış ondan cumaya aldık günü.
Ekli dosyayı görüntüle 265639
Bu senenin draft sırası. Komisyoner murat tarafından erken çekildi.
Ozanla yunus.Kim o uçaktakiler cuma da bana uymuyor
Burak'la üzülerek vedalaştık. Yerine @Tayyar Demir abimizi aldık.
Böyle olduğu için draft sıralaması sıfırlandı. Drafftan 30 dk önce yahoo tarafından belirlenecek. Herkese iyi şanslar

Ben 2. sıradaydım kardeşim banane
Valla yapacak bir şey yok yahoo sıfırladı. Hem yeni gelen için de kendi şansını kendi belirlesin mantığı daha hakkaniyetli olacak. uygulama yüklü değil miydi sende gökhan, oradan konuşuyoruz. Haftalık add-drop hakkı 3 mü olsun 4 mü

Bence 4 olsun. Heyecan gelsin.
Uygulama yüklü ama bildirimleri kapatmıştım yunus yüzünden