#15 Léo Dubois

dün hücumda kontrol edemediği top yakısmadı.hücumda keisnlikle katkısı büyük ama keremden hiç yardım almadı.kazımcan da zorlanır oynasa

Dün şahane oynadı.Oyundan çıktı rakip o kanadı kullandı.Takımın zeka seviyesini yükselten oyuncu.

O pozisyon sonrası 10 dakika yerden kalkmaması gerekiyordu. O kartı verdirtene kadar baskı altına almalıydı hakemi. Artık tüm topçular bunun farkında olmalı. Saha içinde tepkisiz topçu olamaz şu saatten sonra.

O pozisyon sonrası 10 dakika yerden kalkmaması gerekiyordu. O kartı verdirtene kadar baskı altına almalıydı hakemi. Artık tüm topçular bunun farkında olmalı. Saha içinde tepkisiz topçu olamaz şu saatten sonra.
Yere yatıp taklalar atsaydı bağırsa çağırsaydı belki etkili olurdu.

Yönetim ve okan hocanın uyarması lazım bu lig farklı diye. Her şüpheli pozisyonda hakeme en az 4-5 oyuncu itiraz etmeli ve bu tarz penaltı ve kırmızı pozisyonlarına uzun süre yerden kalkmamalılar. Yoksa sümen altı ediyorlar bizim lehimize olan pozisyonları

Yönetim ve okan hocanın uyarması lazım bu lig farklı diye. Her şüpheli pozisyonda hakeme en az 4-5 oyuncu itiraz etmeli ve bu tarz penaltı ve kırmızı pozisyonlarınfa uzun süre yerden kalkmamalılar
Zaniolo böyle bir oyuncu. Onu yalnız bırakmasınlar yeter. Yoksa Zaniolo'yu yakarlar kartlarla.

Seneye yabanci kurali sirf aenin icin kalkar insallah

Geçen maç oyuna girdiğinde hiç hazır gözükmedi. Karagümrük maçında ilk 11 başlatmak Boey'i dinlendirmek ve onun sarı kart görmesini engellemek için makul ama Dubois'nın performansı da düşündürücü.

Derbilerin adamı yarın sahada olmalı Redmond ile eşleşmesi bizim açımızdan iyi olur.

Neden sol ayak Dubo sağın bomboş sağınla açsana ortayı. Zayıf ayağınla iktam yapıp golü yediriyorsun.

Bir pozisyonda topu getirdi kereme verdi sıfıra kaçtı kerem geri verse karşı karşıya kalacaktı.Girdikten sonra hücumda çok denedi

Deplasmandaki Giresun 11 i devam etmeli idi hadi oliviera formsuzsa Berkan ile mitso ikisinden biri oynamaliydi.
Devre arası en kötü transfer yapan takım olabiliriz.

Valla sol bekte beni oynatacaksiniz ulan denecek bir top oynamadi

Evet Adekugbe rezalet ama bu herif de o guveni verdi dersek hata olur

Geri
Üst Alt