- 2 Temmuz 2011
- 137.419
- 58.505
- 5.488
dün hücumda kontrol edemediği top yakısmadı.hücumda keisnlikle katkısı büyük ama keremden hiç yardım almadı.kazımcan da zorlanır oynasa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yere yatıp taklalar atsaydı bağırsa çağırsaydı belki etkili olurdu.O pozisyon sonrası 10 dakika yerden kalkmaması gerekiyordu. O kartı verdirtene kadar baskı altına almalıydı hakemi. Artık tüm topçular bunun farkında olmalı. Saha içinde tepkisiz topçu olamaz şu saatten sonra.
Yönetim ve okan hocanın uyarması lazım bu lig farklı diye. Her şüpheli pozisyonda hakeme en az 4-5 oyuncu itiraz etmeli ve bu tarz penaltı ve kırmızı pozisyonlarına uzun süre yerden kalkmamalılar. Yoksa sümen altı ediyorlar bizim lehimize olan pozisyonlarıO pozisyon sonrası 10 dakika yerden kalkmaması gerekiyordu. O kartı verdirtene kadar baskı altına almalıydı hakemi. Artık tüm topçular bunun farkında olmalı. Saha içinde tepkisiz topçu olamaz şu saatten sonra.
Zaniolo böyle bir oyuncu. Onu yalnız bırakmasınlar yeter. Yoksa Zaniolo'yu yakarlar kartlarla.Yönetim ve okan hocanın uyarması lazım bu lig farklı diye. Her şüpheli pozisyonda hakeme en az 4-5 oyuncu itiraz etmeli ve bu tarz penaltı ve kırmızı pozisyonlarınfa uzun süre yerden kalkmamalılar
Bir ara girecekti Adekugbe sakatlanınca. Maç sonu düşünceli şekilde yedek kulübesinde otururken görünce üzüldüm.Form yakalamışken sınırdan dolayı tepetaklak oldu. Üzüldüm Dubois'e. Hücumda çok efektif işler yapıyordu. Skoru alınca daha çok oynatmalıyız.