#15 Léo Dubois

Umarim yine uzun süreli bir sakatlik yasamaz

defansif olarak fena değildi ama ters kanatta oynadığı için tekniği de çok iyi olmadığı için enteresan pozisyonlar izletti. bir ara topu kavalıyla falan dürtüyordu.

Kötü değildi iyiydi bence. Pozisyon hatası yapmıyor Leo da. Ama Kerem'le herhangi bir bekin uyumlu olması mümkün değil. Pası verip kaçıyor Kerem halı saha topçusu gibi dönüp top kaybediyor. Kaç kere bu kayıplardan geri koşmak zorunda kaldı. Leo verkaçlarla delen bir bek. Kullanamıyoruz maalesef.

Bence harika maç çıkardı bugün. Çok iyi yerlere gitti aslında çok güzel deplase oldu ama takım arkadaşları onu göremedi maalesef ki ekranda ben bile gördüm. Gomis çıkarmasa golü de vardı bugün.

beğendim soldan birkaç tane çok iyi bindirme yaptı arka direğe de atamadık topu

Solda olmuyor bence. Yine de birkaç güzel pası ve Gomis'in engellediği bir golü vardı.

Sol bekde beğenmedim , sağ bekde gorelim 1 de.

Kesinlikle PvA'dan daha iyi bir performans sergiledi. Abuksubuk pas hatalari, amacsizca acilan ortalar adresi bulmayi gectim rakibe ve kimsenin olmadigi yere giden ortalari gormedik. Evet "super" oynamadi bugun ancak sebepleri malum. Rakibin en etkili yerleri kanat oyunculari ( her iki kanatta da) ve bu adam ters bek oynamasina ragmen idare etti. Bir iki hatali ortasi ve kademe gecikmesi disinda bariz bir hatasi yok. 6/10 gibi oynadi puan olarak.

Kötü değildi iyiydi bence. Pozisyon hatası yapmıyor Leo da. Ama Kerem'le herhangi bir bekin uyumlu olması mümkün değil. Pası verip kaçıyor Kerem halı saha topçusu gibi dönüp top kaybediyor. Kaç kere bu kayıplardan geri koşmak zorunda kaldı. Leo verkaçlarla delen bir bek. Kullanamıyoruz maalesef.

Mata ile denemeler yaptigini gorduk oyunun son bolumlerinde.

Mevkisi sag açık olan bir oyuncu gerektiğinde sol açık olarak oynar ama sag bekin sol bekde oynaması çok daha zor bence.

PvA yi bende beğenmiyorum. Leo dubois ye çok kaliteli bir topçu ama kendi mevkisinde inanılmaz zorda kalmadığımiz sürece ters ayaklı ters kanatta oynamamalı.

Bence sağ bekte oynasın önünde boey oynasın.yunustan daha iyi işler yapar boey.

Geri
Üst Alt