#15 Léo Dubois

Umarım sakatlıkla birlikte epeyce kaybettiği dinamizmini geri kazanabilir. Biraz daha diri olabilse yeterli, kalitesine laf yok zaten...

Elinden geldiğince çabalıyor ama sol ayak hiç yok, Uğur hamlesi doğru oldu

Ben bugün beğendim kendisini. Çok emek verdi ve soldan ii orta açtı

İyi niyetli ve çalışkan ancak asla bir sol bek değil.

güzel ortaydı,adamın ayagı iyi.bugun keremde yardım etmedi.

Pas kalitesi iyi adamın, düzenli oynasa fazlasını da yapar öyle çok sorun edilecek bir durum yok.

Bu sene sol bek pansumanla idare edilecek Kazımcan'ın da maç sayısı çok az.

Bugun birkac top kontrolu disinda (terste oynadigi icin olabilir tabi) bir problem gormedim. Biraz agir olsada dengeli bir oyuncu ne verecegi belirli bir isim PvA'dan sonra (el bombasi). Ustune asist yapti yine temiz ortaydi. Yanisi, kotu degil ama bize buyuk katkida verebilecek bir isim degil.

Önünde kerem oynuyor ve hemen hemen hiç yardıma gelmiyor, bu da unutulmasın, bir bek sürekli 2 kişiye karşı kalırsa zorlanır

Pas kalitesi iyi adamın, düzenli oynasa fazlasını da yapar öyle çok sorun edilecek bir durum yok.

Bu sene sol bek pansumanla idare edilecek Kazımcan'ın da maç sayısı çok az.
Uğur Çiftçi ile bu sezonu götürürüz. Lakin bize gelen adamın da beli doğrulmuyor. Az önce baktım. Son iki sezon 40 küsür maç oynamış. İnşallah Latovlevici gibi hayal kırıklığı olmaz da sezon sonuna kadar yabancı sınırlamasında elimizi rahatlatır.

Uğur Çiftçi ile bu sezonu götürürüz. Lakin bize gelen adamın da beli doğrulmuyor. Az önce baktım. Son iki sezon 40 küsür maç oynamış. İnşallah Latovlevici gibi hayal kırıklığı olmaz da sezon sonuna kadar yabancı sınırlamasında elimizi rahatlatır.
Uğur çok ortalama bir adam ya, muhtemelen ağır gözükecek bizde.

Orta kalitesi iyi ama büyük takım beki olabilir mi muamma.

Uğur çok ortalama bir adam ya, muhtemelen ağır gözükecek bizde.

Orta kalitesi iyi ama büyük takım beki olabilir mi muamma.
Admirim uzun süredir yanildigin tek husus boey-dubois oldu açıkçası benim beklentim de sen yazdıktan sonra yükselmişti..
Boey çok çok ekstra oynuyor bu haliyle Arnold gelse kesemez de Dubois çok şaşırttı olumsuz anlamda

Geri
Üst Alt