- 11 Aralık 2009
- 17.384
- 10.368
- 1.838
Umarım sakatlıkla birlikte epeyce kaybettiği dinamizmini geri kazanabilir. Biraz daha diri olabilse yeterli, kalitesine laf yok zaten...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önünde kerem oynuyor ve hemen hemen hiç yardıma gelmiyor, bu da unutulmasın, bir bek sürekli 2 kişiye karşı kalırsa zorlanır
Kronik Kerem problemimiz![]()
Uğur Çiftçi ile bu sezonu götürürüz. Lakin bize gelen adamın da beli doğrulmuyor. Az önce baktım. Son iki sezon 40 küsür maç oynamış. İnşallah Latovlevici gibi hayal kırıklığı olmaz da sezon sonuna kadar yabancı sınırlamasında elimizi rahatlatır.Pas kalitesi iyi adamın, düzenli oynasa fazlasını da yapar öyle çok sorun edilecek bir durum yok.
Bu sene sol bek pansumanla idare edilecek Kazımcan'ın da maç sayısı çok az.
PVA olsa 2'nci gol imkansız olmazdı taca vururdu.Soluynan bile biri asist olmak üzere 2 iyi orta kesti. Kutlarım. Yalnız 1-0'ken solumuzdan 2-3 kere yokladılar ekibimizi.
Uğur çok ortalama bir adam ya, muhtemelen ağır gözükecek bizde.Uğur Çiftçi ile bu sezonu götürürüz. Lakin bize gelen adamın da beli doğrulmuyor. Az önce baktım. Son iki sezon 40 küsür maç oynamış. İnşallah Latovlevici gibi hayal kırıklığı olmaz da sezon sonuna kadar yabancı sınırlamasında elimizi rahatlatır.
son maçlarda kerem baya geriye koşuyor basıyor ama yine de olmuyor. alt ligden geldiği fundamental eksiği var muhtemelenÖnünde kerem oynuyor ve hemen hemen hiç yardıma gelmiyor, bu da unutulmasın, bir bek sürekli 2 kişiye karşı kalırsa zorlanır
Admirim uzun süredir yanildigin tek husus boey-dubois oldu açıkçası benim beklentim de sen yazdıktan sonra yükselmişti..Uğur çok ortalama bir adam ya, muhtemelen ağır gözükecek bizde.
Orta kalitesi iyi ama büyük takım beki olabilir mi muamma.