#15 Léo Dubois

En son 4 ay önce sag bek olarak ilk 11 baslamisti. Oynadiysa hep sol bekte oynadi.

Boey ve yerli mevzusu varken ilk 11 oynamasi zor ama zeki ve defansif yönü iyi bir adam. Rakibin 12 gol 4 asistle en etkili oyuncusu olan Ethemi'ye firsat tanimadi.

Kaliteli bir adam bence. Ama düzenli oynamadığında formu baya düşüyor. Bu da bir gerçek. Yine de geçer not aldığını düşünüyorum.

Boey'in performans çok iyi olunca yerine kim oynasa sırıtacaktı normal olarak yeterli bir performans sergiledi hatta Ethemi'ye karşı 1'e 1'de çok iyi durdu çalım yemedi aksine topları kaptı. Maç temposu olmadığı için 60-70'den sonra düşmesi normaldi.

Uzun süredir oynamıyor eleştirirken bunuda göz önüne alın gelirken ilk 11 için geldi yedek kaldı.

Oyun kurumunda iyi ama ilerde rashicayı pek desteklemedi temposu yetersiz olabilir adamı oynatmıyoruz ki sürekli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boey'in performans çok iyi olunca yerine kim oynasa sırıtacaktı normal olarak yeterli bir performans sergiledi hatta Ethemi'ye karşı 1'e 1'de çok iyi durdu çalım yemedi aksine topları kaptı. Maç temposu olmadığı için 60-70'den sonra düşmesi normaldi.

Sanırım üç defa karşı karşıya topu çalmayı başardı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hem sağı hem solu yedekliyor ve kullanışlı bir oyuncu. Yine de zaten düz bir herifti oynamayınca iyice geriye gitti. Şu anki haline şu maaş fazla. Fakat alıcısı olacağını da sanmıyorum o yüzden bence kontratını bizde tamamlayacak. Umarım önümüzdeki sezon yoğun maç trafiğinde kendisini daha diri tutup daha iyi katkı alabiliriz.

Talibi varsa satılmalı, sezon öncesi kampını iyi geçirirse işimize yarayabilir.

bu arkadaşla devam edecek miyiz yoksa satacak mıyız?

bu adam daha 28 yaşındaymış, ben 35 filan olmuştur heralde diyodum

Boey giderse kalmalı. Ne oynadigi belli, tecrubesi var ve katki sagladigi donemler oldu

O mevkiye Boeyin yerine gelecek topcu Boey gibi ise zaman zaman kotu oynadiginda Dubua oynar. Hatirlayin Boey buraya ilk geldiginde yerden yere vuruluyordu, alisim sureci her oyuncu icin farklidir, bi de 3-5m avro icin satmaya degmez.

Kendisi gitmek istiyorsa gidebilir elbet

Boey giderse ön elemelerde çok ihtiyacımız olacak hiçbir yere gitmemeli.Ön elemeler sonrası baba sağ bek alırsak gidebilir.

Geri
Üst Alt