Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.467
- 14.077
- 1.728
CL kadrosuna almayacaksak, adami Avrupadaki transfer dönemi acikken niye satmadik?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
su 3 lu muhabbetine kilim sanki oynayacak ve oynatacak adam var. bunu oynayan takimlar sistem takimidir. moldenin bize uyguladigi tarife gibi. yoksa yapilacak bi hamle degil.Hoca dörtlü savunmada daha fazla ısrar etmemeli.
Eldeki malzeme hiç uygun değil.
Ben anlamadım olayı ya takımda bu adama ihtiyaç var neden israrciyiz göndermek için
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yabancı kontenjanı dolu olduğu için yapacak bir şey yok.Gönderilmesi hata olacak gibi, Kaan falan bek oynayamaz, Ali turap falan da demeyin
Ali turapGönderilmesi hata olacak gibi, Kaan falan bek oynayamaz, Ali turap falan da demeyin
Haklısın Umut ama yabancı sayısından dolayı mecburiyet dışında 11 çıkması zor görünüyor. Birde Boey'in inanılmaz performansıyla oyuna ancak sol bekte girebiliyor. Bir de geçen maç oyundan alındığında sinirli tepkiler vermişti. Bu sezon da yedekte beklemek durumunda kalacağını ve maaş yükü de düşünüldüğünde sanırım en iyisi gitmesi olacak. Yoksa bende beğeniyorum tertemiz bir bek adam.Gönderilmesi hata olacak gibi, Kaan falan bek oynayamaz, Ali turap falan da demeyin