#15 Léo Dubois

Bonservisle gideceğini zannetmiyorum kiralık göndeririz.

Okan’la ipleri koptu. Aslında bize lazım oyuncu gitmesini istemezdim

Gönderilmesi hata olacak gibi, Kaan falan bek oynayamaz, Ali turap falan da demeyin

Takımda gönderebileceğimiz başka yabancı yok. Maaşı da az sayılmaz. 1.8 alıyordu sanırım.

Son düzenleme:
Gönderilmesi hata olacak gibi, Kaan falan bek oynayamaz, Ali turap falan da demeyin
Haklısın Umut ama yabancı sayısından dolayı mecburiyet dışında 11 çıkması zor görünüyor. Birde Boey'in inanılmaz performansıyla oyuna ancak sol bekte girebiliyor. Bir de geçen maç oyundan alındığında sinirli tepkiler vermişti. Bu sezon da yedekte beklemek durumunda kalacağını ve maaş yükü de düşünüldüğünde sanırım en iyisi gitmesi olacak. Yoksa bende beğeniyorum tertemiz bir bek adam.

Turkiye liginden bir takıma kiraya verilir; sene sonu Boey satılırsa Dubois geri döner.

Bence kendisinden daha fazla katkı alabilirdik. Kesinlikle gitmesini istemiyorum. Belirli bir standartta oynayan güvenilir bir isim. Son dönemlerde elimizdeki adamları bir değersiz gösterme furyası var. taraftarda kendine biraz çeki düzen vermeli.

yapacak birşey yok arkadaşlar city'de real'de de oluyor böyle fazla kaliteden oynatamamazlık örn: zinchenko

Geri
Üst Alt