#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Bu maç attın attın yoksa bu taraftar sana eksiyi basar.

olmayacak senle adamım Ocak ayına kadar yedek kalırsın sonra ne halin varsa gör hatta şimdi bile satılabilir Rusya ya

Fiziksel olarak çok çok kötü acilen toparlanması gerekiyor yoksa bir daha zor şans bulur ilk 11'de.

Baroş bu takımda katkı sağlayamaz arkasında bir Diego bir Misimovic bir Lincoln olacak ki katkı sağlasın.

belki iyi bir yere transfer olurum diye Liverpool maçında parlamıştı baktı bi yere gittiği yok ondan sonra bıraktı silmiş kafasında bizi çok belli sen bizi silersen bizde seni sileriz

...ölmüs aglayani yok!

elveda demenin vakti gelmis de geciyor bile.

elmander bu takimin 1. santrforu. bunu bugün yine kanitladi!

eğer böyle giderse devre arasında gönderilip yerine iyi bi forvet alınması hayırlı olur sanırım of oysaki liverpool maçında ne kadar umutlanmıştım :(

Elvede Baros. Adam geçemezsin, top süremezsin, pas veremezsin, top saklayamazsın. Bu sistemde yerin yok üzgünüm.

Hoşgeldin Elmander.

Dişimi sıkıyorum dişimi..Golü geçtim presi geçtim hiçbir şey yapma 30 saniye top tut ayağında da takım hücuma geçsin 1 kez yap bunu..Geç ben yapayım yemin ederim yaparım..Son 10 senede gördüğüm en iğrenç ötesi forvet bu adam şu an itibariyle...2 li forvete geçsek iş yaparmış..Tek forvet olunca pas atmasını bilmiyor mu bu adam,top tutmasını bilmiyor mu ? Bu nedir ya ? Nasıl oynatılıyor kim bu..

Bence bir sonraki iç saha maçında linç etmeliyiz Baros'u.

Olur bunlar. Sezona formsuz başladı.

Ama daha bize çok puanlar kazandıracak. Canı sağolsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt