#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

bitik bitik bitik diyoruz hazırlık kampından beri. baros ölmüş ağlayanı yok elmanderi gördük gözümüzde messi oldu adam. cidden forvetsiz oynuyorduk Elmander'i tebrik ederim sonunda forvette onu göreceğiz.

Gol krallığının ekmeğini yiyiyor.Çok önemli katkıları oldu,teşekkürler.Devre arası kan değişikliği şart abi.

gecen haftada eleştirmiştim televizyndan izlerken. bu seferde tribünden izleyim dedim. izlemez olaydım. bu adam ayakta duramıyor. rakip takımın defansını yapıyor. bak bir cıktı elmander gözümüze ronaldo gibi geldi lan. yok yalnız kalıyormuş felan ayaklarınıda herkes bıraksın. durmadan yere düşmesine kıl olmaya başladım. tamam iyi şeyler yaptı ama artık şu berbat hali artık canımı sıkmaya başladı. carsamba ilk 11 de kazımla birlikte olmazlarsa sevinirim.

Barosun istekli olmasi yeter ilerleyen haftalarda gollerini siralar, onemli olan Baros'u dogru yerde topla bulusturmak. Forvette yalniz kaliyor bizim takim zaten bu orta saha ile mecbur cift forvet oynamali.

Kimse Galatasaray'dan büyük degildir.. Kullandık ve bitti gönderilmeyi bekliyor.

sürekli yerde

sürekli hakemden medet umuyor

çok hareketsiz

selçuk'un önünde baros değil de burak gibi hareketli bir adam (mesela sercan) oynarsa çok fark eder

Barosun istekli olmasi yeter ilerleyen haftalarda gollerini siralar, onemli olan Baros'u dogru yerde topla bulusturmak. Forvette yalniz kaliyor bizim takim zaten bu orta saha ile mecbur cift forvet oynamali.

Selçuk adrese teslim pas atıyor hocam daha napsın.. Baros'un yapacağı tek doğru var gol atmak ve biraz daha istek..

Baros forma girecektir geçmişti 4-5 hafta gol atamadığıda olmuştu.

Ama Baros istediği ara paslarını alamıyor gibi, keşke bi 10 numarımız olsaydı.

Barosun tek eksiği duvar pası yaparak gidebileceği bir beyin yok takımda.. Arda-Lincoln-Baros üçlüsünü hatırlayın...

şu an o arda ve o lincoln bu takımda olsada baros o golleri atamaz malesef....bu sakatlık bitirdi adamı...

Baros'un gücünü arttırması gerek.. Bu çok zor bişey değil ama çalışmıyor bence..

Sakatlığından dolayı değil bence,defansın arkasına sarktığı bir pozisyonda Selçuk hemen onu görüp defansın arkasına attı topu,Baros iyi değerlendiremedi.

Bu önemli değil 1 olmaz 2 olmaz 3.de atarsın.Ancak o koşu Baros'un defansın arkasına sarktığı tek koşuydu.Hatırlayın Lincoln zamanında ofsayta düşerek yıldırıyordu bizi ama 3.de ofsaytı bozup atıyordu golünü.Bu maç 1 defa ofsayta düştü mü bilmiyorum.Ancak koşmuyor,koşarsa da defansın arasına çok geç geliyor.Bu özelliğini tekrar kazanması lazım,biraz Burak Yılmaz izlesin.

Sakatlığından dolayı değil bence,defansın arkasına sarktığı bir pozisyonda Selçuk hemen onu görüp defansın arkasına attı topu,Baros iyi değerlendiremedi.

Bu önemli değil 1 olmaz 2 olmaz 3.de atarsın.Ancak o koşu Baros'un defansın arkasına sarktığı tek koşuydu.Hatırlayın Lincoln zamanında ofsayta düşerek yıldırıyordu bizi ama 3.de ofsaytı bozup atıyordu golünü.Bu maç 1 defa ofsayta düştü mü bilmiyorum.Ancak koşmuyor,koşarsa da defansın arasına çok geç geliyor.Bu özelliğini tekrar kazanması lazım,biraz Burak Yılmaz izlesin.

izlemekle değil güçle kondisyonla yaşla alakalı bir durum baros fizik olarak bitmiş durumda yoksa buraktan zeki oyuncudur ama burak umut tarzı adamlar fizikleri inanılmaz iyi olduğu için selçuk bunları iyi besliyordu sercan forma girerse selçukla iyi anlaşır ama ben barosun artık forma gireceğine pek ihtimal vermiyorum kendine iyi bakmadığı ortada sürekli yerlerde maçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt