#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

yarın 1-2 gol atar yine herkes kral demeye başlar gollerine 1-2 maç sonra başlıyacağına inanıyorum

ileride çok yalnız kalıyor Sercan ile beraber şans verilirse daha yararlı olacaktır..

Kuvvetlenmek lazım ama penaltı yaptırmak bile moraldir.

Es-Es macinda Elmander ile cift forvet oynamali.

Anca yatarak puan kazandırabilirdi zaten bu sene.

Tebrikler.

Simdi birkac sahis gelip forumda her daim gordugumuz "kendini savundugu x'in yilmaz savunucusu, en ufak elestiriyi yapanin da o anti-x'ci sanma" mantigiyla biz demistikkk :):):) siz haksizsinizzzz :S gibi laflar edecekler. Baros'un oyuna girdikten 30 saniyelik penalti pozisyonu ilk iki macla (90*2=180 dakika) ilgili soylediklerimizi degistirmez. Iki macta kotu oynadi demek kotu oyuncu oldugu anlamina (ya da kotu oyuncu dedigimiz anlamina da gelmez). O yuzden forumda Baros konusunda %100 destek - %100 zit gibi abuk bir bolunme gerceklestirmeyin kafanizda. Ilk iki mactaki halini de unutmayin (gerci bu macta da penaltidan sonra iyi degildi). Sakin olun. Bir penalti pozisyonu yuzunden kendinizi Jesus sanmayin. Iyi gunler.

H.C.

yaptırdığı penaltı kalite kokuyor normal bir adam olsun korner çizgisine doğru yönelir boşa kaçar istedi ve yaptırdı penaltıyı ama bu çok formsuz olduğu gerçeğini gizleyemez umarım ilerleyen haftalarda güçlenir form tutar bize lazım baros

Baros-Sercan, tamamdır. Bunların hırpalayacagı defansa Elmander 2. yarıları gerekeni yapar. Zamanında makine gibi isleyen Baros-Nonda rotasyonunu, Baros/Sercan-Elmander'de uygularsak sıkışan maclar kolayca döner.

Haftaya muslera cezalı olacağından,Baroş-Elmander bakalım nasıl oynayacak.

İyi bir Baros'a ihtiyacımız var.

Görevini yaptı tecrübesiyle penaltı yaptırdı. 10 dkda güçlenip güçlenmediğini göremedim.Güçlenmediği sürece çok bir yarar sağlayamaz heleki bu kadar az pozisyona girerken.

şimdilik güçlenene kadar yedek başlayıp sonradan girsin oyuna.güçlenip form tutmaya başlayınca ilk 11 in değişmez ismi olur zaten

Baros-Sercan, tamamdır. Bunların hırpalayacagı defansa Elmander 2. yarıları gerekeni yapar. Zamanında makine gibi isleyen Baros-Nonda rotasyonunu, Baros/Sercan-Elmander'de uygularsak sıkışan maclar kolayca döner.

2 tane aynı tip santrafor yanyana olmaz 4-4-2'de. Elmander şuan takımda tek mutlaka oynaması lazım.

10 dk sahada kaldı penaltı yaptırdı bu da Fatih Terim 'in en olumlu oyuncu değişikliği oldu.

Sorun sistemdeydi. 4-4-2 sisteminde Baros Elmander coşacak. İkisi de harika forvetler.

Baros'un Sercan gibi calım atabildigini, Sercan'ın da Baros gibi tek vurus kabiliyetinin oldugunu bilmiyordum.

Detaya niye iniyorsun ? Aynı tip oyuncuların hepsinin aynı mı olmasını bekliyorsun anlamadım ki ? Baros ile Sercan sprinter tarzı oyunculardır, illa ki birbirlerinden iyi olduğu özellikler olacak ama bu aynı tip oyuncular olduğu gerçeğini değiştirmez.

Sercan second-striker yada bir nevi Arif Erdem gibi, Baros ise en uçtaki adam. Aradaki farkı hemen şimdi çözmeni beklemiyorum. Bu ikili aynı anda oynadığında demek istediğimi zaten anlarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt