#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

O değilde rica ediyorum gereksiz tartışmalara girmeyin, herkes takımın iyiliğini istiyor, farklı görüşler futbola renk katar uç seviyede olmadıkça, hepimiz aynı görüşte olsak zaten gelip burada yazmanın anlamı kalmaz.

Baros'un kariyerini herkes biliyor, potansiyelini de biliyor, benim istediğim istikrarlı olarak bu potansiyelini göstermesi, bu hepimizi mutlu edecektir.

Nasıl heran yıkılacak gibi yahu. Bugün fizik olarak en iyi oyuncuydu sahada... Baros'a çok sert giriyorlar, bir iki yere düşmesine bakma. Sağlam Baros.

emre denen kazma zaten karete yapıyor. fenerlimidir nedir anlamadım. bence sorunu zaten fiziksel sorunuydu. bugün gecen maclara göre daha saglamdı orası kesin. ben bütün maclar icin konuştum. bugün macı kurtardı.

reis 1 gol 1 asist.

asistte öyle tırı vırı değildi. muhteşemdi.

birde bi frikik organizasyonu yaptık akıllara zarar. barça yapamazdı. Baros'un pozisyonunu ordudaki savunma bozmasa goldü acaip güzeldi ^^

ne gol onemli gozumde ne de asisti bir pozisyonda Melo ile duvar pasi yapti sonra Melo sutunu cekti ve depar atarak orta sahaya Melo'nun yerine kostu. HELAL OLSUN ASLANIM

bide arkadaslar sunu demek istiyorum ben genelde seyirci olarak giriyorum foruma konularda su kadar zsiyasretci var kuslar baska yere gibi tabirler kullaninca renkdaslarimiz hic hosuma gitmiyor :D

ne gol onemli gozumde ne de asisti bir pozisyonda Melo ile duvar pasi yapti sonra Melo sutunu cekti ve depar atarak orta sahaya Melo'nun yerine kostu. HELAL OLSUN ASLANIM

bide arkadaslar sunu demek istiyorum ben genelde seyirci olarak giriyorum foruma konularda su kadar zsiyasretci var kuslar baska yere gibi tabirler kullaninca renkdaslarimiz hic hosuma gitmiyor :D

Renktaş avatardaki sen misin ? :)))))))))

Baros 4 gol 5 asist

Elmander 6 gol 3 asist

Selçuk İnan 4 gol 6 asist

Felipe Melo 4 gol --

Attığımız gol 26,ve gollerden 18'i 4 isimden gelmiş.Bu da demek oluyor ki eğer bu isimlere bir şey olursa mıçarız.Bence devre arası gazeteye ilan vermek lazım,bu ''4 kişinin verdiği katkıyı verip onların yükünü hafifletebilecek yerli/yabancı futbolcular aranmaktadır,formasını terletmeyen başvurmasın.'' şeklinde.

1.

Baros´u övmek istiyorsaniz,Elmandere sallamadan övün (Elmander icin de gecerli,onu övmek istiyorsaniz,Baros´u karistirmayin).

2.

Nihayet kafasini kaldirip oynamaya basladi.Böyle olacagini söylemisdik.

3.

Insallah böyle devam eder.Bos yere para harcamiyak.

attigi golü, 2 orduluya attigi calimi falan bunlari bir kenara koyuyorum, o asist neydi öyle?

iste bunu bekliyordum, bunu yapamiyor diy eelestiriyordum barosu.

topu aldi, sürdü, kafasini kaldirdi ve müthis bir top brakti kazima.

bu asistini kolay kolay unutmicam, cünkü harbiden barostan böyle birsey beklemezdim hic.

kazimin net kacirdigi pozisyonda yine pasi veren barosmus, yine süper brakmis önüne.

edit: elmanderin kaleci ile karsikarsiya kaldigi pozisyonda yine arapas barostanmis.

Kimileri Bienvenu, kimileri de Almeidalarla zaman harcarken bizim Bar-Mander'imiz var.

Baros aslında İngilizlerin dediği gibi striker.Elmander'le kıyaslamak doğru olmaz ama doğal yetenek olarak hala bu ligin en iyi forveti.

Baros 4 gol 5 asist

Elmander 6 gol 3 asist

Selçuk İnan 4 gol 6 asist

Felipe Melo 4 gol --

Attığımız gol 26,ve gollerden 18'i 4 isimden gelmiş.Bu da demek oluyor ki eğer bu isimlere bir şey olursa mıçarız.Bence devre arası gazeteye ilan vermek lazım,bu ''4 kişinin verdiği katkıyı verip onların yükünü hafifletebilecek yerli/yabancı futbolcular aranmaktadır,formasını terletmeyen başvurmasın.'' şeklinde.

Baros'tan şu an minimum faydalanıyoruz ve şu form durumuyla bile potansiyel bir yetenek olduğu aşikar.Bu yüzden öyle veya böyle verimli oluyor...Eski formundan daha fazla sinyal versin ligin tozunu atarız.

Bir de Elmander-Baros kıyaslaması yanlış. Baros'un formuyla Elmander de çok gol atar. Çünkü Elmander daha çok dönen topları zımbalayan bir oyun stiline sahip. Baros'un formsuz olduğu zamanlarda bu görevini aşmak için de bayağı yıprandı...

Baros´un 5 assisti yok.

Kendi attigi penaltilarida assist olarak saymisiniz.

Bunu Baros´u kötülemek amaciyla yazmiyorum,ama ayni Arda´nin istatigindeki gibi burdada bi hata var.

Karabük macinda bi penalti yaptirdi-Melo atti 1 assist

Bursa macinda 1 gol

ankaragücü macinda bi penalti cikartti ve kendisi atti 1 gol

Sivasspor macinda bi penalti cikartti ve kendisi atti 1 gol

trabzon macinda selcugun frikik golünden önce faulu kazandirdi 1 assist

bugün de 1 gol 1 assist

4 gol 3 assist.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt