#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Transfermarktan bakanlar için söylüyorum yaptırdığı penaltı asist sayılıyor

Olsun sonuçta dünkü maçta 1 gol 1 asist :) Aynen devam King :tiphat:

Renktaş avatardaki sen misin ? :)))))))))

evet benim lise bitmisti 2007 de kuafor bi arkadasim vardi fenerli onla iddiaya girmistik bu sefer saracoglundan puan alcaz diye ama 2-0 yenilmistik iddia konusu da kuyruk birakmasinaydi :D puan alana kadar o kuyruk kalacakti gecen sene saracogluna maca gittim 0-0 berabere kalinca kestirdim :D

Yalakalar ortaya çıkmış. sözünüzün arkasında durun da adamdan özür dileyin. baros un vereceği daha çok şey var!!

herkesin görmek istediği baros bu. .kolay kolay yıkılmayan ...2009 daki baros gibiydi dün :o hep böyle olsun.

herkesin görmek istediği baros bu. .kolay kolay yıkılmayan ...2009 daki baros gibiydi dün :o hep böyle olsun.

2009 da ki Baros olsa dün HAT-TRİCK yapmıştı.Hala gücü tam değil,bunda sakatlıkların etkisi büyük ama o zaman ki yaşı ile de alakalı bir durum.Baros'un form tutması ve her 2 maçtan 1'inde gol atması bizim için çok önemli.Sene sonu Baros'un 13-14 Elmander'in 12-14 arası gol atmasını bekliyorum.Zira Seluk İnan ve Melo atacakları gollerin çoğunu attılar(kendi ortalamaları için).Kazım,Baros,Elmander daha golcü olmalı bundan sonra.Ayrıca oynarsa Engin de daha fazla ceza sahasında oynamalı.

Baros iyiye gidiyor dogru,ama gecen 08/09 sezonun bi macini görmüsdüm (Genclerbirligi-Deplasman) ve ordaki Baros su an 15 gol felan atmisdi.

Insallah böyle devam edip eski formunu yakalar.

Beklediğimiz, özlediğimiz Milan Baros geri mi geliyor yoksa, gelsin gelsin, lazım bize. Fizik gücü arttıkça daha iyi olacak diye umuyorum.

Devre arasını da iyi geçirsin lütfen.

Beklediğimiz, özlediğimiz Milan Baros geri mi geliyor yoksa, gelsin gelsin, lazım bize. Fizik gücü arttıkça daha iyi olacak diye umuyorum.

Devre arasını da iyi geçirsin lütfen.

ya abi gol atmamasi büyük bir sorun degil eger gecen mactaki gibi baska olumlu isler yapicaksa.

yani aiast yapicaksa, top tutacaksa, defansa gelecekse.

böyle oynarsa, kime gol atmiyor diye elestirmez.

ama baros 2 yildir bunlardan hicbirini yapamayinca, millet kafayi yiyordu.

gerci, hala destek verenlerin sayisida epey fazlaydi ama neyse.

orduspor macinda izledigim barosu ben ilk sene gol krali olan barosa degismem.

bu hafta gözüm üstünde olucak . bu sefer de umut filizlerimi nadasa verirsen ne yapsan gözüme giremezsin ..

Forma girmeye başlamışken ilk 11 çıksın bari.

Kim bilir belki de son maçı olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt